ceai rooibos redespresso pentru espresso, 250g
ceai rooibos redespresso pentru espresso, 250g
red espresso este dragoste la prima vedere, o alternativa noua la cafea, complet fara cofeina
59,90 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc
Bogat, corpolent si cu o aroma puternica, de 10 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul rooibos clasic, cu un continut redus de taninuri, poate fi consumat atat de femei insarcinate cat si de copii, datorita faptului ca absorbtia fierului din alimente nu este impiedicata asa cum se intampla in cazul ceaiului verde, dar si a antioxidantilor puternici si lipsei cafeinei. In plus, este miorelaxant, anti-spasmodic (amelioreaza crampele stomacului si diminueaza colicii la sugarii mamelor care consuma ceaiul), reduce durerile de cap si iritabilitatea.
Red espresso® este dragoste la prima vedere, o alternativa noua la cafea, un mariaj al cafelei cu ceaiul. Red espresso® in cinci cuvinte: gust, sanatate, rafinament, versatilitate, oricand. In 2005 a fost creat primul espresso din 100% ceai rooibos de calitate premium, de aici si numele “red” datorat culorii ceaiului. Este un ceai creat pentru a fi folosit in masinile de cafea nespresso, exact ca si cafeaua. Produs si patentat in Africa de Sud, gata macinat pentru a putea fi folosit imediat, preparat latte, rezultatul final este acoperit de o spuma de culoarea sofranului distinctiv pentru red espresso®.
premii internationale | 2006 – New Product of the Year South Africa |
---|---|
ambalare | pungi ermetice de 250 g; datorita unui sistem simplu denumit fermoar, pungile se pot deschide si inchide in mod repetat fara deteriorarea ambalajului; punga sigilata cu fermoar protejeaza continutul de umiditate, lumina si oxigen – care ar putea deteriora calitatea ceaiului rooibos |
ingrediente | ceai rooibos (Aspalathus linearis) de calitate superioara. Nu contine aditivi, coloranti sau conservanti |
origine | Cederberg, Africa de Sud |
cofeina | fara cofeina |
frunze | rooibos de gradul #1, frunze de culoare rosu intens |
aroma | plina de rooibos |
culoare | portocaliu-rosiatic pana la rosu intens |
gust | bogat, intens |
modalitati de infuzare:
- espressor: folositi 12g (2 linguri) din pulberea de rooibos pentru un shot dublu (60 ml)
- aeropress: folositi 12g (2 linguri) din pulberea de rooibos pentru fiecare cana si acoperiti cu apa fierbinte, apoi lasati 1 minut pentru preparare
- presa franceza: folositi 12g (2 linguri) din pulberea pentru fiecare cana si acoperiti cu apa fierbinte, apoi lasati 2-3 minute pentru preparare
- cafetiera moka: umpleti filtrul, lasand puti spatiu pentru expandarea ceaiului, apoi puneti la foc mediu
- aparat automat: puneti o lingura cu varf in compartimentul pentru cafea macinata, selectati butonul pentru cafea macinata si actionati pentru un redespresso simplu sau pentru unul lung; separat, puteti face o spuma de lapte si adaugati peste ceai, indulciti cu miere si presarati putina scortisoara
retete cu red espresso:
- red cappuccino: preparati un shot dublu de red espresso (60ml), adaugati spuma de lapte cald (recomndam lapte vegetal) si serviti cu miere si scortisoara
- red latte: preparati un shot dublu de red espressi (60ml), adaugati lapte fierbinte cu spuma si serviti cu miere si scortisoara.
- fresh red iced tea: umpleti un pahar cu gheata; preparati un shot dublu de red espresso (60ml) si turnati peste gheata impreuna cu suc de mere; asezonati cu menta proaspata; puteti opta pentru suc de piersici, struguri, merisoara sau rodie
- red smoothie: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); puneti in blender gheata, iaurt, fructe de padure, banana, putina miere si redespresso, amesteca si serveste.
- vanilla red milkshake: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); puneti in blender impreuna cu 3 cupe de inghetata de vanilie, amestecati si serviti
- red jack cocktail: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); umpleti un pahar de cocktail cu gheata si 2/3 suc de mere acidulat; adaugati red espresso, un shot de Jack Daniels si un shot de suc de lamaie; amestecati si serviti!
Bogat, corpolent si cu o aroma puternica, de 10 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul rooibos clasic, cu un continut redus de taninuri, poate fi consumat atat de femei insarcinate cat si de copii, datorita faptului ca absorbtia fierului din alimente nu este impiedicata asa cum se intampla in cazul ceaiului verde, dar si a antioxidantilor puternici si lipsei cafeinei. In plus, este miorelaxant, anti-spasmodic (amelioreaza crampele stomacului si diminueaza colicii la sugarii mamelor care consuma ceaiul), reduce durerile de cap si iritabilitatea.
Red espresso® este dragoste la prima vedere, o alternativa noua la cafea, un mariaj al cafelei cu ceaiul. Red espresso® in cinci cuvinte: gust, sanatate, rafinament, versatilitate, oricand. In 2005 a fost creat primul espresso din 100% ceai rooibos de calitate premium, de aici si numele “red” datorat culorii ceaiului. Este un ceai creat pentru a fi folosit in masinile de cafea nespresso, exact ca si cafeaua. Produs si patentat in Africa de Sud, gata macinat pentru a putea fi folosit imediat, preparat latte, rezultatul final este acoperit de o spuma de culoarea sofranului distinctiv pentru red espresso®.
premii internationale | 2006 – New Product of the Year South Africa |
---|---|
ambalare | pungi ermetice de 250 g; datorita unui sistem simplu denumit fermoar, pungile se pot deschide si inchide in mod repetat fara deteriorarea ambalajului; punga sigilata cu fermoar protejeaza continutul de umiditate, lumina si oxigen – care ar putea deteriora calitatea ceaiului rooibos |
ingrediente | ceai rooibos (Aspalathus linearis) de calitate superioara. Nu contine aditivi, coloranti sau conservanti |
origine | Cederberg, Africa de Sud |
cofeina | fara cofeina |
frunze | rooibos de gradul #1, frunze de culoare rosu intens |
aroma | plina de rooibos |
culoare | portocaliu-rosiatic pana la rosu intens |
gust | bogat, intens |
modalitati de infuzare:
- espressor: folositi 12g (2 linguri) din pulberea de rooibos pentru un shot dublu (60 ml)
- aeropress: folositi 12g (2 linguri) din pulberea de rooibos pentru fiecare cana si acoperiti cu apa fierbinte, apoi lasati 1 minut pentru preparare
- presa franceza: folositi 12g (2 linguri) din pulberea pentru fiecare cana si acoperiti cu apa fierbinte, apoi lasati 2-3 minute pentru preparare
- cafetiera moka: umpleti filtrul, lasand puti spatiu pentru expandarea ceaiului, apoi puneti la foc mediu
- aparat automat: puneti o lingura cu varf in compartimentul pentru cafea macinata, selectati butonul pentru cafea macinata si actionati pentru un redespresso simplu sau pentru unul lung; separat, puteti face o spuma de lapte si adaugati peste ceai, indulciti cu miere si presarati putina scortisoara
retete cu red espresso:
- red cappuccino: preparati un shot dublu de red espresso (60ml), adaugati spuma de lapte cald (recomndam lapte vegetal) si serviti cu miere si scortisoara
- red latte: preparati un shot dublu de red espressi (60ml), adaugati lapte fierbinte cu spuma si serviti cu miere si scortisoara.
- fresh red iced tea: umpleti un pahar cu gheata; preparati un shot dublu de red espresso (60ml) si turnati peste gheata impreuna cu suc de mere; asezonati cu menta proaspata; puteti opta pentru suc de piersici, struguri, merisoara sau rodie
- red smoothie: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); puneti in blender gheata, iaurt, fructe de padure, banana, putina miere si redespresso, amesteca si serveste.
- vanilla red milkshake: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); puneti in blender impreuna cu 3 cupe de inghetata de vanilie, amestecati si serviti
- red jack cocktail: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); umpleti un pahar de cocktail cu gheata si 2/3 suc de mere acidulat; adaugati red espresso, un shot de Jack Daniels si un shot de suc de lamaie; amestecati si serviti!
Andreea L
Interesant ceai. L-am descoperit pe Instagram si de atunci sunt clienta fidela
Ana Maria
Un ceai calitativ. Eu l-am prelarat la FrenchPress apoi l-am turnat peste lapte vegetal si gheata. Delicios!
Andra
De cand am descoperit acest ceai, il savurez incontinuu. Recomand indulcit cu miere si adaos de scortisoara!