ceai alb china pai mu tan
ceai alb china pai mu tan
un ceai de prima clasa, racoritor, cu o aroma proaspata
12,50 lei – 170,69 lei
Ceaiul alb uscat natural depinde foarte mult de conditiile de uscare, care nu trebuie sa fie nici prea fierbinti, dar nici prea reci. Primele doua frunze din partea superioara a plantei cat si mugurele care se recolteaza ar trebui sa fie de o culoarea verde foarte deschis, spre gri, si sa fie acoperite cu un puf fin, catifelat, argintiu, de unde si numele de ceai alb. Vei vedea din examinarea acestui Pai Mu Tan ca producatorul a facut o treaba de prima clasa! Un ceai racoritor, cu o aroma proaspata, care poate fi savurat in orice moment al zilei.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai alb de calitate superioara |
origine | provincia Fujian, China. Cultivat la 600 – 1200 m altitudine |
cofeina | aproximativ 10 mg per portie |
frunze | Pai Mu Tan de gradul I, (de asemenea, cunoscut sub numele de Peony alb) |
aroma | proaspata |
culoare | galben-verzui pal |
gust | delicat, catifelat |
stare generata | detoxificat, relaxat, revigorat, special, diferit |
infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute
Ceaiul alb uscat natural depinde foarte mult de conditiile de uscare, care nu trebuie sa fie nici prea fierbinti, dar nici prea reci. Primele doua frunze din partea superioara a plantei cat si mugurele care se recolteaza ar trebui sa fie de o culoarea verde foarte deschis, spre gri, si sa fie acoperite cu un puf fin, catifelat, argintiu, de unde si numele de ceai alb. Vei vedea din examinarea acestui Pai Mu Tan ca producatorul a facut o treaba de prima clasa! Un ceai racoritor, cu o aroma proaspata, care poate fi savurat in orice moment al zilei.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai alb de calitate superioara |
origine | provincia Fujian, China. Cultivat la 600 – 1200 m altitudine |
cofeina | aproximativ 10 mg per portie |
frunze | Pai Mu Tan de gradul I, (de asemenea, cunoscut sub numele de Peony alb) |
aroma | proaspata |
culoare | galben-verzui pal |
gust | delicat, catifelat |
stare generata | detoxificat, relaxat, revigorat, special, diferit |
infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute
Silvia
Un ceai exceptional, preferatul meu, recomand cu incredere
Serestely Robert
Ceaiuri de calitate premium recomand cu plăcere