ceai alb china pai mu tan

un ceai de prima clasa, racoritor, cu o aroma proaspata

12,50 lei170,69 lei

Ceaiul alb uscat natural depinde foarte mult de conditiile de uscare, care nu trebuie sa fie nici prea fierbinti, dar nici prea reci. Primele doua frunze din partea superioara a plantei cat si mugurele care se recolteaza ar trebui sa fie de o culoarea verde foarte deschis, spre gri, si sa fie acoperite cu un puf fin, catifelat, argintiu, de unde si numele de ceai alb. Vei vedea din examinarea acestui Pai Mu Tan ca producatorul a facut o treaba de prima clasa! Un ceai racoritor, cu o aroma proaspata, care poate fi savurat in orice moment al zilei.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 250g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai alb de calitate superioara

origine

provincia Fujian, China. Cultivat la 600 – 1200 m altitudine

cofeina

aproximativ 10 mg per portie

frunze

Pai Mu Tan de gradul I, (de asemenea, cunoscut sub numele de Peony alb)

aroma

proaspata

culoare

galben-verzui pal

gust

delicat, catifelat

stare generata

detoxificat, relaxat, revigorat, special, diferit

infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute

Ceaiul alb uscat natural depinde foarte mult de conditiile de uscare, care nu trebuie sa fie nici prea fierbinti, dar nici prea reci. Primele doua frunze din partea superioara a plantei cat si mugurele care se recolteaza ar trebui sa fie de o culoarea verde foarte deschis, spre gri, si sa fie acoperite cu un puf fin, catifelat, argintiu, de unde si numele de ceai alb. Vei vedea din examinarea acestui Pai Mu Tan ca producatorul a facut o treaba de prima clasa! Un ceai racoritor, cu o aroma proaspata, care poate fi savurat in orice moment al zilei.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 250g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai alb de calitate superioara

origine

provincia Fujian, China. Cultivat la 600 – 1200 m altitudine

cofeina

aproximativ 10 mg per portie

frunze

Pai Mu Tan de gradul I, (de asemenea, cunoscut sub numele de Peony alb)

aroma

proaspata

culoare

galben-verzui pal

gust

delicat, catifelat

stare generata

detoxificat, relaxat, revigorat, special, diferit

infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute

Recenzii

din 2 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Silvia

    Un ceai exceptional, preferatul meu, recomand cu incredere

  2. Serestely Robert

    Ceaiuri de calitate premium recomand cu plăcere