cum platesc

1. metode de plata

2. politica de securitate la plata cu cardul

1. metode de plata

Esensis Commerce srl vinde on-line produsele sale prin:

– Plata ramburs cu numerar la livrare la care se adauga 5 ron tva inclus taxa de procesare a platii cu numerar. Plata comenzii se poate face numerar la livrare, direct curierului.

– Intermediul serviciilor de plata on-line ale iPay de la Banca Transilvania. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

– Plata in avans prin Transfer Bancar: In cazul in care doriti sa efectuati plata prin Transfer Bancar va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@esensis.ro sau la numarul de telefon +40 371 401 755.

– De asemenea, Comanda  poate fi achitata partial sau integral cu un card cadou sau voucher emis de Esensis Commerce.

2. politica de securitate la plata cu cardul

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line? Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de iPay de la Banca Transilvania. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

– Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Esensis Commerce Srl si iPay de la Banca Transilvania garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

– Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre iPay de la BT pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele iPay de la BT, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.