ceai negru yorkshire blend
ceai negru yorkshire blend
gust de malt, fructat, usor floral cu note de lemn de stejar
12,50 lei – 151,24 lei
E ceva foarte deosebit in a consuma o ceasca de ceai in Yorkshire, U.K.. Poate ca, intradevar, unicitatea sa provine si de la faptul ca districtul Harrogate din regiunea Yorkshire este renumit pentru numeroasele sale fantani antice, in special celebrul izvor cu apa minerala Tewitt, descoperit in anii 1700. S-a crezut atunci ca apa din Harrogate are proprietati miraculoase de vindecare. Noi ne dorim ca voi sa va bucurati de gustul de Yorkshire, un amestec uimitor de ceaiuri de Assam, din Kenya si din China, oriunde v-ati afla.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara |
origine | provincia Anhui (China), Assam, Nilgiri (India), Kericho, Kiambo (Kenya). Cultivat la 500 – 2000 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27- 35 mg per portie |
frunze | traditionale, CTC, Pekoe floral (FP) |
aroma | florala, fructata cu usoare note de lemn de stejar |
culoare | aramie, luminoasa |
gust | consistent, de malt, fructat, usor floral cu note de lemn de stejar |
stare generata | special, vioi, energizat, inspirat, revigorat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
E ceva foarte deosebit in a consuma o ceasca de ceai in Yorkshire, U.K.. Poate ca, intradevar, unicitatea sa provine si de la faptul ca districtul Harrogate din regiunea Yorkshire este renumit pentru numeroasele sale fantani antice, in special celebrul izvor cu apa minerala Tewitt, descoperit in anii 1700. S-a crezut atunci ca apa din Harrogate are proprietati miraculoase de vindecare. Noi ne dorim ca voi sa va bucurati de gustul de Yorkshire, un amestec uimitor de ceaiuri de Assam, din Kenya si din China, oriunde v-ati afla.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara |
origine | provincia Anhui (China), Assam, Nilgiri (India), Kericho, Kiambo (Kenya). Cultivat la 500 – 2000 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27- 35 mg per portie |
frunze | traditionale, CTC, Pekoe floral (FP) |
aroma | florala, fructata cu usoare note de lemn de stejar |
culoare | aramie, luminoasa |
gust | consistent, de malt, fructat, usor floral cu note de lemn de stejar |
stare generata | special, vioi, energizat, inspirat, revigorat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.