ceai negru apple & cinnamon
ceai negru apple & cinnamon
gust caracteristic de mere crocante cu scortisoara
12,50 lei – 175,11 lei
Ceaiul negru cu mere si scortisoara creeaza cu fiecare ceasca cel mai cald sentiment al bucatariei de acasa. Imaginati-va caldura cuptorului, in care se coace o placinta cu mere si veti avea o idee despre gustul acestui ceai. Ceaiul de calitate superioara din Sri Lanka nu isi ascunde aroma, ea este accentuata de bucatile de fructe si aromele naturale din acest amestec.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati din mere deshidratate, bucati de scortisoara, bucati uscate din mere congelate, frunze de mure, petale de sofran completate de arome naturale delicate |
origine | Nuwara Eliya, Districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note uimitoare de mar si scortisoara |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | caracteristic de mere crocante cu scortisoara |
stare generata | multumit, binedispus, relaxat, odihnit, special, inspirat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Ceaiul negru cu mere si scortisoara creeaza cu fiecare ceasca cel mai cald sentiment al bucatariei de acasa. Imaginati-va caldura cuptorului, in care se coace o placinta cu mere si veti avea o idee despre gustul acestui ceai. Ceaiul de calitate superioara din Sri Lanka nu isi ascunde aroma, ea este accentuata de bucatile de fructe si aromele naturale din acest amestec.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati din mere deshidratate, bucati de scortisoara, bucati uscate din mere congelate, frunze de mure, petale de sofran completate de arome naturale delicate |
origine | Nuwara Eliya, Districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note uimitoare de mar si scortisoara |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | caracteristic de mere crocante cu scortisoara |
stare generata | multumit, binedispus, relaxat, odihnit, special, inspirat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Andrei Irimia
Se completeaza perfect cu sezonul toamna-iarna. E delicios! Recomand cu mare, mare drag!
Catalina C
Mmm. Scortisoara si mar e combinatia mea preferata! Dar niciodata n-am incercat-o intr-un ceai. Sunteti extraordinari cum va jucati cu aromele si gusturile!