ceai negru apricot & peach
ceai negru apricot & peach
o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant
12,50 lei – 174,13 lei
Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. Aciditatea naturala si calitatile astringente atat ale ceaiului negru de Ceylon, cat si ale acestor fructe se potrivesc atat de bine, creand un amestec perfect pentru o ceasca de ceai foarte satisfacatoare.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati de papaya deshidratate, bucati de caise si piersici deshidratate, frunze de mure, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale delicate |
origine | Nuwara Eliya, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat intre 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note minunate de citrice |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant |
stare generata | binedispus, diferit, vioi |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. Aciditatea naturala si calitatile astringente atat ale ceaiului negru de Ceylon, cat si ale acestor fructe se potrivesc atat de bine, creand un amestec perfect pentru o ceasca de ceai foarte satisfacatoare.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati de papaya deshidratate, bucati de caise si piersici deshidratate, frunze de mure, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale delicate |
origine | Nuwara Eliya, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat intre 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note minunate de citrice |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant |
stare generata | binedispus, diferit, vioi |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.