ceai negru apricot & peach

ceai negru apricot & peach

o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant

9,90 lei42,50 lei

Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. Aciditatea naturala si calitatile astringente atat ale ceaiului negru de Ceylon, cat si ale acestor fructe se potrivesc atat de bine, creand un amestec perfect pentru o ceasca de ceai foarte satisfacatoare.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de papaya deshidratate, bucati de caise si piersici deshidratate, frunze de mure, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale delicate

origine

Nuwara Eliya, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat intre 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note minunate de citrice

culoare

luminoasa, aramie

gust

o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant

stare generata

binedispus, diferit, vioi

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. Aciditatea naturala si calitatile astringente atat ale ceaiului negru de Ceylon, cat si ale acestor fructe se potrivesc atat de bine, creand un amestec perfect pentru o ceasca de ceai foarte satisfacatoare.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de papaya deshidratate, bucati de caise si piersici deshidratate, frunze de mure, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale delicate

origine

Nuwara Eliya, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat intre 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note minunate de citrice

culoare

luminoasa, aramie

gust

o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant

stare generata

binedispus, diferit, vioi

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu există recenzii până acum.