ceai negru apricot & peach

ceai negru apricot & peach

o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant

12,50 lei174,13 lei

Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. Aciditatea naturala si calitatile astringente atat ale ceaiului negru de Ceylon, cat si ale acestor fructe se potrivesc atat de bine, creand un amestec perfect pentru o ceasca de ceai foarte satisfacatoare.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de papaya deshidratate, bucati de caise si piersici deshidratate, frunze de mure, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale delicate

origine

Nuwara Eliya, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat intre 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note minunate de citrice

culoare

luminoasa, aramie

gust

o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant

stare generata

binedispus, diferit, vioi

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. Aciditatea naturala si calitatile astringente atat ale ceaiului negru de Ceylon, cat si ale acestor fructe se potrivesc atat de bine, creand un amestec perfect pentru o ceasca de ceai foarte satisfacatoare.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de papaya deshidratate, bucati de caise si piersici deshidratate, frunze de mure, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale delicate

origine

Nuwara Eliya, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat intre 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note minunate de citrice

culoare

luminoasa, aramie

gust

o combinatie aromata si gustoasa intre piersici, caise si ceai de Ceylon usor picant

stare generata

binedispus, diferit, vioi

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.