kasumi matcha, bio, 30g

kasumi matcha, bio, 30g

un ceai matcha bio pentru consum zilnic

133,90 lei

Stoc epuizat

Ceaiul verde Kasumi Matcha

Kasumi Matcha este un ceai verde bio de calitate superioara. Este recoltat din prefectura Kagoshima, o zonă vulcanica din sudul Japoniei, unde solul este foarte mineral. Produsul este destinat delectarii și consumului de zi cu zi. Frunzele din care este facut acest Matcha se numesc Tencha. Ele sunt umbrite cu o luna inainte de recoltare, apoi macinate usor si fin in mori cu placi de granit. Acest ceai are un gust plin, corpolent, dulce si matasos, cu o notă distinctă de umami. O calitate superioară absoluta!

Certificare

Kasumi Matcha este certificat organic, avand seria: JP-BIO-008

Scurt istoric

Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de tonifiere. Cunoscuta sub numele de Chanoyu, japonezii inca urmeaza ceremonia ceaiului, din care Matcha este o parte integranta.

Beneficii la sanatate

  • amplifica energia. 4-6 ore de energie calma si concentrata, datorita unei combinatii unice de teina si teanina.
  • arde calorii. Studiile au constatat ca, atunci cand consumi Matcha zilnic sau inainte de a face sport, te poate ajuta sa arzi de 4 ori mai multe calorii decat ar fi normal.
  • detoxifiant. De 137 ori mai multi antioxidanti (protectia corpului impotriva radicalilor liberi) de ceai verde regulat + clorofila. Ajuta la eliminarea substantelor chimice si a metalelor grele din organism. Doar doua cani de ceai verde Matcha are aproape 20 mg de calciu si de 7 ori mai multi antioxidanti fata de aceeasi cantitate de suc ​​de portocale.

Tocmai din aceste motive, ceaiul Matcha nu mai este intrebuintat in zilele noastre doar pentru ceremoniile de ceai. Acesta este folosit si ca parte din shakeuri sanatoase, prajituri si multe alte alimente.

ingrediente

pudra de matcha bio de grad superior din frunze tencha

origine

prefectura Kagoshima, Japonia

cofeina

aproximativ 68 mg per portie

frunze

Tencha bio, de grad superior

aroma

proaspata, delicata

culoare

verde deschis

gust

corpolent, cu note dulci de umami

stare generata

detoxificat, energizat, revigorat, echilibrat

Matcha clasic

  • gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se consuma imediat.

Matcha latte

  • gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar peste care se adauga crema de lapte preparata separat cu un mixer de mana. Se poate servi atat cald, cat si rece cu gheata.

Matcha tonic

  • gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar cu gheata, peste care se adauga apa carbogazoasa sau tonica, turnand cu grija pentru a evita spuma. Se amesteca cu o lingurita pentru a omogeniza continutul paharului. Se orneaza cu castravete.

 

Ceaiul verde Kasumi Matcha

Kasumi Matcha este un ceai verde bio de calitate superioara. Este recoltat din prefectura Kagoshima, o zonă vulcanica din sudul Japoniei, unde solul este foarte mineral. Produsul este destinat delectarii și consumului de zi cu zi. Frunzele din care este facut acest Matcha se numesc Tencha. Ele sunt umbrite cu o luna inainte de recoltare, apoi macinate usor si fin in mori cu placi de granit. Acest ceai are un gust plin, corpolent, dulce si matasos, cu o notă distinctă de umami. O calitate superioară absoluta!

Certificare

Kasumi Matcha este certificat organic, avand seria: JP-BIO-008

Scurt istoric

Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de tonifiere. Cunoscuta sub numele de Chanoyu, japonezii inca urmeaza ceremonia ceaiului, din care Matcha este o parte integranta.

Beneficii la sanatate

  • amplifica energia. 4-6 ore de energie calma si concentrata, datorita unei combinatii unice de teina si teanina.
  • arde calorii. Studiile au constatat ca, atunci cand consumi Matcha zilnic sau inainte de a face sport, te poate ajuta sa arzi de 4 ori mai multe calorii decat ar fi normal.
  • detoxifiant. De 137 ori mai multi antioxidanti (protectia corpului impotriva radicalilor liberi) de ceai verde regulat + clorofila. Ajuta la eliminarea substantelor chimice si a metalelor grele din organism. Doar doua cani de ceai verde Matcha are aproape 20 mg de calciu si de 7 ori mai multi antioxidanti fata de aceeasi cantitate de suc ​​de portocale.

Tocmai din aceste motive, ceaiul Matcha nu mai este intrebuintat in zilele noastre doar pentru ceremoniile de ceai. Acesta este folosit si ca parte din shakeuri sanatoase, prajituri si multe alte alimente.

ingrediente

pudra de matcha bio de grad superior din frunze tencha

origine

prefectura Kagoshima, Japonia

cofeina

aproximativ 68 mg per portie

frunze

Tencha bio, de grad superior

aroma

proaspata, delicata

culoare

verde deschis

gust

corpolent, cu note dulci de umami

stare generata

detoxificat, energizat, revigorat, echilibrat

Matcha clasic

  • gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se consuma imediat.

Matcha latte

  • gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar peste care se adauga crema de lapte preparata separat cu un mixer de mana. Se poate servi atat cald, cat si rece cu gheata.

Matcha tonic

  • gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar cu gheata, peste care se adauga apa carbogazoasa sau tonica, turnand cu grija pentru a evita spuma. Se amesteca cu o lingurita pentru a omogeniza continutul paharului. Se orneaza cu castravete.

 

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu există recenzii până acum.