ceai negru citrus lemon
ceai negru citrus lemon
note profunde de citrice, care se accentueaza in momentul indulcirii
12,50 lei – 42,90 lei
Cum lamaia este probabil cel mai des intalnit fruct adaugat ceaiului, suntem siguri ca vei aprecia aceasta varianta care are lamaie inclusa in amestec. Ceaiul negru de Ceylon cultivat la mare altitudine, combinat cu lamaie, creeaza impreuna o bautura delicioasa care poate fi bauta calda sau rece.
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas deshidratat, lemongrass, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome delicate, naturale |
origine | Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note dulci de citrice |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | de citrice, care se accentueaza in momentul indulcirii |
stare generata | revigorat, vioi, energizat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Cum lamaia este probabil cel mai des intalnit fruct adaugat ceaiului, suntem siguri ca vei aprecia aceasta varianta care are lamaie inclusa in amestec. Ceaiul negru de Ceylon cultivat la mare altitudine, combinat cu lamaie, creeaza impreuna o bautura delicioasa care poate fi bauta calda sau rece.
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas deshidratat, lemongrass, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome delicate, naturale |
origine | Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note dulci de citrice |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | de citrice, care se accentueaza in momentul indulcirii |
stare generata | revigorat, vioi, energizat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.