ceai negru moroccan mint
ceai negru moroccan mint
gust savuros de malt, cu note finale mentolate
12,50 lei – 149,11 lei
Ceaiul negru Moroccan Mint se bazeaza pe o reteta veche, un amestec intre ceaiurile de Ceylon si cele indiene, cu frunze racoritoare de menta. Gustul sau este plin de viata, adanc de malt la inceput, urmat de furnicaturile mentei, atat satisfacator cat si revigorant.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, frunze de menta |
origine | ceaiul negru: Sri Lanka si India, menta: SUA |
cofeina | aproximativ 27- 35 mg per portie |
frunze | procesate traditional prin metoda Orthodox |
aroma | menta fermecatoare |
culoare | aramie luminoasa, usor verzuie |
gust | savuros de malt, cu note finale mentolate |
stare generata | revigorat, vioi, binedispus, energizat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Ceaiul negru Moroccan Mint se bazeaza pe o reteta veche, un amestec intre ceaiurile de Ceylon si cele indiene, cu frunze racoritoare de menta. Gustul sau este plin de viata, adanc de malt la inceput, urmat de furnicaturile mentei, atat satisfacator cat si revigorant.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, frunze de menta |
origine | ceaiul negru: Sri Lanka si India, menta: SUA |
cofeina | aproximativ 27- 35 mg per portie |
frunze | procesate traditional prin metoda Orthodox |
aroma | menta fermecatoare |
culoare | aramie luminoasa, usor verzuie |
gust | savuros de malt, cu note finale mentolate |
stare generata | revigorat, vioi, binedispus, energizat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.