ceai negru moroccan mint

ceai negru moroccan mint

gust savuros de malt, cu note finale mentolate

12,50 lei149,11 lei

Ceaiul negru Moroccan Mint se bazeaza pe o reteta veche, un amestec intre ceaiurile de Ceylon si cele indiene, cu frunze racoritoare de menta. Gustul sau este plin de viata, adanc de malt la inceput, urmat de furnicaturile mentei, atat satisfacator cat si revigorant.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, frunze de menta

origine

ceaiul negru: Sri Lanka si India, menta: SUA

cofeina

aproximativ 27- 35 mg per portie

frunze

procesate traditional prin metoda Orthodox

aroma

menta fermecatoare

culoare

aramie luminoasa, usor verzuie

gust

savuros de malt, cu note finale mentolate

stare generata

revigorat, vioi, binedispus, energizat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Ceaiul negru Moroccan Mint se bazeaza pe o reteta veche, un amestec intre ceaiurile de Ceylon si cele indiene, cu frunze racoritoare de menta. Gustul sau este plin de viata, adanc de malt la inceput, urmat de furnicaturile mentei, atat satisfacator cat si revigorant.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, frunze de menta

origine

ceaiul negru: Sri Lanka si India, menta: SUA

cofeina

aproximativ 27- 35 mg per portie

frunze

procesate traditional prin metoda Orthodox

aroma

menta fermecatoare

culoare

aramie luminoasa, usor verzuie

gust

savuros de malt, cu note finale mentolate

stare generata

revigorat, vioi, binedispus, energizat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.