ceai alb kenya tinderet
ceai alb kenya tinderet
un ceai alb procesat manual cu adevarat uimitor
12,50 lei – 234,13 lei
Kenya Tinderet este un ceai alb procesat manual cu adevarat uimitor, care provine din una din cele mai cunoscute regiuni de ceai din Kenya. Pe dealurile Nandi, intr-un peisaj luxuriant, aceste culturi de ceai dau unul dintre cele mai rafinate ceaiuri de pe continentul african. Uscat in mod natural, cu note proaspete florale, ceaiul alb Kenya Tinderet este plin de o savoare splendida.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai alb de calitate superioara |
origine | Nandi, Kenya. Cultivat la 2000 m altitudine |
cofeina | aproximativ 10 mg per portie |
frunze | ceai alb special, facut manual in stil traditional |
aroma | usoara si proaspata |
culoare | foarte pal cu accente de culoare galben deschis |
gust | parfum exotic, specific ceaiurilor din Kenya |
stare generata | detoxificat, diferit, special, inspirat |
infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute
Kenya Tinderet este un ceai alb procesat manual cu adevarat uimitor, care provine din una din cele mai cunoscute regiuni de ceai din Kenya. Pe dealurile Nandi, intr-un peisaj luxuriant, aceste culturi de ceai dau unul dintre cele mai rafinate ceaiuri de pe continentul african. Uscat in mod natural, cu note proaspete florale, ceaiul alb Kenya Tinderet este plin de o savoare splendida.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai alb de calitate superioara |
origine | Nandi, Kenya. Cultivat la 2000 m altitudine |
cofeina | aproximativ 10 mg per portie |
frunze | ceai alb special, facut manual in stil traditional |
aroma | usoara si proaspata |
culoare | foarte pal cu accente de culoare galben deschis |
gust | parfum exotic, specific ceaiurilor din Kenya |
stare generata | detoxificat, diferit, special, inspirat |
infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.