ceai de plante green yerba mate egyptean lemon

ceai de plante green yerba mate egyptean lemon

un ceai revigorant, cu note subtile de lamaie

36,35 lei133,09 lei

Procesate intr-un mod similar cu frunzele de ceai, frunzele de Yerba Mate sunt taiate chiar inainte de a ajunge la maturitate. Frunzele taiate sunt apoi aburite si uscate, cernute si lasate sa se invecheasca, astfel incat aroma lor se va intensifica. Yerba Mate are un continut ridicat de cofeina, similar cu cel al unei cafele arabice usoare si are o aroma vegetala.

Mate a fost o bautura populara in America Latina inca din secolul al XVII-lea. Initial, a fost prezentata europenilor ca o bautura revigoranta, datorita prezentei cafeinei. Ceaiul nostru Mate Green cu lamaie din Delta Nilului, Egipt adauga o nota incredibila de citrice dulci-acrisoare, oferind o bautura extrem de racoritoare, cu un gust persistent.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

green mate de calitate superioara, lamaie uscata natural

origine

Mato Grosso (Brazilia), cultivat la 300 m altitudine, Delta Nilului (Egipt), cultivat la 150 m altitudine

cofeina

aproximativ 80 mg per portie

frunze

aburite si uscate

aroma

proaspata cu note de citirice discrete

culoare

galben-verzui pal

gust

usor dulce cu cu lamaie egipteana care revigoreaza gustul

stare generata

revigorat, purificat

infuzie

  • gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • timp de infuzare: 3 minute

Procesate intr-un mod similar cu frunzele de ceai, frunzele de Yerba Mate sunt taiate chiar inainte de a ajunge la maturitate. Frunzele taiate sunt apoi aburite si uscate, cernute si lasate sa se invecheasca, astfel incat aroma lor se va intensifica. Yerba Mate are un continut ridicat de cofeina, similar cu cel al unei cafele arabice usoare si are o aroma vegetala.

Mate a fost o bautura populara in America Latina inca din secolul al XVII-lea. Initial, a fost prezentata europenilor ca o bautura revigoranta, datorita prezentei cafeinei. Ceaiul nostru Mate Green cu lamaie din Delta Nilului, Egipt adauga o nota incredibila de citrice dulci-acrisoare, oferind o bautura extrem de racoritoare, cu un gust persistent.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

green mate de calitate superioara, lamaie uscata natural

origine

Mato Grosso (Brazilia), cultivat la 300 m altitudine, Delta Nilului (Egipt), cultivat la 150 m altitudine

cofeina

aproximativ 80 mg per portie

frunze

aburite si uscate

aroma

proaspata cu note de citirice discrete

culoare

galben-verzui pal

gust

usor dulce cu cu lamaie egipteana care revigoreaza gustul

stare generata

revigorat, purificat

infuzie

  • gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
  • temperatura de infuzare: 80 °C
  • timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.