ceai negru blueberry burst

ceai negru blueberry burst

o combinatie intre afine salbatice si ceai organic de Ceylon, usor picant

12,50 lei52,50 lei

Ursii salbatici se deplaseaza kilometri doar pentru a gasi un petic de afini salbatici si nu mai mananca nimic altceva, atunci cand acestea sunt in sezon. Ei bine, noi nu avem ursi salbatici in jurul depozitului de ceai, dar poti fi sigur ca aroma si gustul acestui ceai negru ar putea atrage cativa. Acest ceai ofera o aroma intensa, uimitoare de afine salbatice combinata cu gustul ceaiului negru organic de Ceylon de calitate superioara si poate fi savurat in orice moment al zilei. Dar cu grija la ursi! 🙂

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, macese, afine, stafide si soc completate de arome naturale

origine

Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2200 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per ceasca

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Pekoe inflorit

aroma

afine salbatice

culoare

luminoasa, aramie

gust

o combinatie intre afine salbatice si ceai de Ceylon usor picant

stare generata

indraznet, diferit, inspirat, binedispus, energizat, vioi

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Ursii salbatici se deplaseaza kilometri doar pentru a gasi un petic de afini salbatici si nu mai mananca nimic altceva, atunci cand acestea sunt in sezon. Ei bine, noi nu avem ursi salbatici in jurul depozitului de ceai, dar poti fi sigur ca aroma si gustul acestui ceai negru ar putea atrage cativa. Acest ceai ofera o aroma intensa, uimitoare de afine salbatice combinata cu gustul ceaiului negru organic de Ceylon de calitate superioara si poate fi savurat in orice moment al zilei. Dar cu grija la ursi! 🙂

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, macese, afine, stafide si soc completate de arome naturale

origine

Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2200 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per ceasca

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Pekoe inflorit

aroma

afine salbatice

culoare

luminoasa, aramie

gust

o combinatie intre afine salbatice si ceai de Ceylon usor picant

stare generata

indraznet, diferit, inspirat, binedispus, energizat, vioi

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.