ceai negru blueberry burst
ceai negru blueberry burst
o combinatie intre afine salbatice si ceai organic de Ceylon, usor picant
12,50 lei – 52,50 lei
Ursii salbatici se deplaseaza kilometri doar pentru a gasi un petic de afini salbatici si nu mai mananca nimic altceva, atunci cand acestea sunt in sezon. Ei bine, noi nu avem ursi salbatici in jurul depozitului de ceai, dar poti fi sigur ca aroma si gustul acestui ceai negru ar putea atrage cativa. Acest ceai ofera o aroma intensa, uimitoare de afine salbatice combinata cu gustul ceaiului negru organic de Ceylon de calitate superioara si poate fi savurat in orice moment al zilei. Dar cu grija la ursi! 🙂
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, macese, afine, stafide si soc completate de arome naturale |
origine | Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2200 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per ceasca |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Pekoe inflorit |
aroma | afine salbatice |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | o combinatie intre afine salbatice si ceai de Ceylon usor picant |
stare generata | indraznet, diferit, inspirat, binedispus, energizat, vioi |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Ursii salbatici se deplaseaza kilometri doar pentru a gasi un petic de afini salbatici si nu mai mananca nimic altceva, atunci cand acestea sunt in sezon. Ei bine, noi nu avem ursi salbatici in jurul depozitului de ceai, dar poti fi sigur ca aroma si gustul acestui ceai negru ar putea atrage cativa. Acest ceai ofera o aroma intensa, uimitoare de afine salbatice combinata cu gustul ceaiului negru organic de Ceylon de calitate superioara si poate fi savurat in orice moment al zilei. Dar cu grija la ursi! 🙂
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, macese, afine, stafide si soc completate de arome naturale |
origine | Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2200 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per ceasca |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Pekoe inflorit |
aroma | afine salbatice |
culoare | luminoasa, aramie |
gust | o combinatie intre afine salbatice si ceai de Ceylon usor picant |
stare generata | indraznet, diferit, inspirat, binedispus, energizat, vioi |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.