ceai alb chantilly cream chaicha

aromat in mod natural cu flori, rodie si vanilie

12,50 lei183,12 lei

Chantilly Cream Chaicha este un ceai alb aromatizat natural care folosește frunzele de la Pai Mu Tan din varietatea de frunze cunoscute sub numele de Narcissus, de asemenea cunoscute si sub denumirea de Chaicha. Numai primele doua frunze si un mugure sunt atent selectate manual, apoi lasate cu grija sa se usuce natural la soare. Odată ce acest proces este complet, frunzele Pai Mu Tan sunt amestecate cu o serie de petale florale si aromate in mod natural cu rodie si vanilie, creand un minunat aranjament vizual, dar si o aroma cremoasa, de desert.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 250g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai alb de calitate superioara, trandafiri, petale de hibiscus, petale de floarea-soarelui, petale de albastrea, petale de osmanthus, petale de sofran, petale de galbenele si arome naturale de vanilie

origine

provincia Fujian, China. Cultivat la 450 – 1500 m altitudine

cofeina

aproximativ 10 mg per portie

frunze

traditionale Pai Mu Tan

aroma

florala cu note delicate de vanilie

culoare

auriu cu accente portocalii

gust

minunat de rodie si aroma de vanilie

stare generata

special, diferit, energizat, detoxificat, inspirat

infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute

Chantilly Cream Chaicha este un ceai alb aromatizat natural care folosește frunzele de la Pai Mu Tan din varietatea de frunze cunoscute sub numele de Narcissus, de asemenea cunoscute si sub denumirea de Chaicha. Numai primele doua frunze si un mugure sunt atent selectate manual, apoi lasate cu grija sa se usuce natural la soare. Odată ce acest proces este complet, frunzele Pai Mu Tan sunt amestecate cu o serie de petale florale si aromate in mod natural cu rodie si vanilie, creand un minunat aranjament vizual, dar si o aroma cremoasa, de desert.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 250g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai alb de calitate superioara, trandafiri, petale de hibiscus, petale de floarea-soarelui, petale de albastrea, petale de osmanthus, petale de sofran, petale de galbenele si arome naturale de vanilie

origine

provincia Fujian, China. Cultivat la 450 – 1500 m altitudine

cofeina

aproximativ 10 mg per portie

frunze

traditionale Pai Mu Tan

aroma

florala cu note delicate de vanilie

culoare

auriu cu accente portocalii

gust

minunat de rodie si aroma de vanilie

stare generata

special, diferit, energizat, detoxificat, inspirat

infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute

Recenzii

din 4 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Andrei Alexandru

    Deosebit as spune! E unul din cele mai rafinate ceaiuri albe pe care le-am băut vreodata!

  2. Ana

    E cel mai delicat ceai alb pe care l-am băut vreodată! Recomand cu cea mai mare căldură!

  3. Marin V

    Un cea fin, cu note delicate. Este exact ce cautam. Am infuzat maxim 2 minute. Incredibil ce arome!

  4. Adrian Munceanu

    Cu adevărat rafinat. Așa cum frișca (cream) este cea mai rafinată smântână și te duce cu gândul la un cremeș delicios sau o savarină bine însiropată, acest Ceai "Cream" te va face să simți plăcere și ceva deosebit. Doar dă-ți șansa să-l descoperi. Ai răbdare. Nu trebuie să lipsească din nici o casă. Ideal pentru o pauză la serviciu.