ceai alb chantilly cream chaicha
ceai alb chantilly cream chaicha
aromat in mod natural cu flori, rodie si vanilie
12,50 lei – 183,12 lei
Chantilly Cream Chaicha este un ceai alb aromatizat natural care folosește frunzele de la Pai Mu Tan din varietatea de frunze cunoscute sub numele de Narcissus, de asemenea cunoscute si sub denumirea de Chaicha. Numai primele doua frunze si un mugure sunt atent selectate manual, apoi lasate cu grija sa se usuce natural la soare. Odată ce acest proces este complet, frunzele Pai Mu Tan sunt amestecate cu o serie de petale florale si aromate in mod natural cu rodie si vanilie, creand un minunat aranjament vizual, dar si o aroma cremoasa, de desert.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai alb de calitate superioara, trandafiri, petale de hibiscus, petale de floarea-soarelui, petale de albastrea, petale de osmanthus, petale de sofran, petale de galbenele si arome naturale de vanilie |
origine | provincia Fujian, China. Cultivat la 450 – 1500 m altitudine |
cofeina | aproximativ 10 mg per portie |
frunze | traditionale Pai Mu Tan |
aroma | florala cu note delicate de vanilie |
culoare | auriu cu accente portocalii |
gust | minunat de rodie si aroma de vanilie |
stare generata | special, diferit, energizat, detoxificat, inspirat |
infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute
Chantilly Cream Chaicha este un ceai alb aromatizat natural care folosește frunzele de la Pai Mu Tan din varietatea de frunze cunoscute sub numele de Narcissus, de asemenea cunoscute si sub denumirea de Chaicha. Numai primele doua frunze si un mugure sunt atent selectate manual, apoi lasate cu grija sa se usuce natural la soare. Odată ce acest proces este complet, frunzele Pai Mu Tan sunt amestecate cu o serie de petale florale si aromate in mod natural cu rodie si vanilie, creand un minunat aranjament vizual, dar si o aroma cremoasa, de desert.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai alb de calitate superioara, trandafiri, petale de hibiscus, petale de floarea-soarelui, petale de albastrea, petale de osmanthus, petale de sofran, petale de galbenele si arome naturale de vanilie |
origine | provincia Fujian, China. Cultivat la 450 – 1500 m altitudine |
cofeina | aproximativ 10 mg per portie |
frunze | traditionale Pai Mu Tan |
aroma | florala cu note delicate de vanilie |
culoare | auriu cu accente portocalii |
gust | minunat de rodie si aroma de vanilie |
stare generata | special, diferit, energizat, detoxificat, inspirat |
infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute
Andrei Alexandru
Deosebit as spune! E unul din cele mai rafinate ceaiuri albe pe care le-am băut vreodata!
Ana
E cel mai delicat ceai alb pe care l-am băut vreodată! Recomand cu cea mai mare căldură!
Marin V
Un cea fin, cu note delicate. Este exact ce cautam. Am infuzat maxim 2 minute. Incredibil ce arome!
Adrian Munceanu
Cu adevărat rafinat. Așa cum frișca (cream) este cea mai rafinată smântână și te duce cu gândul la un cremeș delicios sau o savarină bine însiropată, acest Ceai "Cream" te va face să simți plăcere și ceva deosebit. Doar dă-ți șansa să-l descoperi. Ai răbdare. Nu trebuie să lipsească din nici o casă. Ideal pentru o pauză la serviciu.