horeca

esensis – distribuitor de ceaiuri si infuzii la vrac, yerba mate, masala chai, matcha si ciocolata calda de specialitate pentru afacerea ta

Fie ca esti la inceput de drum, sau doresti sa cresti calitatea serviciilor pe care le oferi, Esensis te poate ajuta sa diversifici meniul cu care iti intampini clientii. Suntem distribuitor de ceaiuri si infuzii la vrac, matcha si ciocolata calda de specialitate si avem solutii eficiente pentru afacerea ta.

Desigur, iubim cu totii un ceai bun si aceasta pasiune ne-a ajutat sa gasim produse de cea mai buna calitate, naturale si mereu proaspete datorita unei tehnologii speciale de ambalare. Astfel, le vei putea da clientilor tai bauturi de calitate, care le vor surprinde simturile cu fiecare ceasca.

esensis particularizeaza meniul tau de ceai

Servirea ceaiului este o arta culinara care nu poate lipsi din meniul cafenelei sau restaurantului tau. Aromele imbietoare, nuantele exotice si parfumul plantelor proaspete ale frunzelor de ceai iti vor relaxa clientii si vor mistifica fiecare minut petrecut in cafeneaua sau restaurantul tau.

Si pentru ca vrem sa iti oferim o diversitate cat mai larga in ceea ce priveste optiunile pe care le ai, iti punem la dispozitie ceaiuri si infuzii la vrac cu o paleta larga de produse dintre care amintim: cele mai populare tipuri de ceai alb, verde si negru, alaturi de ceaiuri Oolong si Rooibos, dar si flori de ceai, masala chai, Matcha de calitate superioara si infuzii de fructe, de plante, de radacini si de flori – lista completa a ceaiurilor si infuziilor la vrac este disponibila in meniul principal al magazinului online Esensis.

ceai proaspat si natural in pachete mari sau mici, cu tehnologia de ambalare JenFresh

Poti comanda ceaiurile si infuziile pe care le distribuim in cantitati mai mari, sau mai mici. Poti alege pachete la 50 sau 100 de grame, sau poti opta pentru ambalajele de 500 de grame sigilate in vid, printr-o tehnologie de ambalare speciala denumita JenFresh – aceasta tehnologie asigura prospetimea si aroma naturala a fiecarui tip de ceai pe care il alegi. Mai multe detalii gasesti aici.

ne-am bucura sa primim vesti de la tine

Daca iti place ceea ce facem si daca vrei sa afli mai multe despre produsele si serviciile Esensis te asteptam sa ne contactezi.

Poti folosi adresa de e-mail hello@esensis.ro, sau ne gasesti oricand la numarul de telefon +40 371 401 755.