ceai negru lemon & ginger
o combinatie minuntata intre gustul astringent al lamaii si cel bogat al ghimbirului
12,50 lei – 170,69 lei
Ceaiul negru de Ceylon cu lamaie si ghimbir trebuie sa fie una dintre experientele cele mai incantatoare de care papilele gustative se pot bucura. Asocierea dintre lamaie si ghimbir nu este o surpriza, insa noi am mers un pic mai departe in aceasta sinergie adaugand un ceai premium, de inalta calitate din regiunile inalte ale Sri Lankai. Combinatia aromei intensa de lamaie cu cea calda de ghimbir, este atent echilibrata, astfel incat sa te bucuri de gustul ceaiului de calitate de Ceylon. Perfect, in orice moment al zilei.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas uscat, lemongrass, bucati de ghimbir, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale |
origine | Nuwara Elyia, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note de lamaie proaspata si ghimbir |
culoare | aramiu luminos |
gust | o combinatie minunata intre gustul astringent al lamaii si cel bogat al ghimbirului |
stare generata | diferit, inspirat, vioi, echilibrat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Ceaiul negru de Ceylon cu lamaie si ghimbir trebuie sa fie una dintre experientele cele mai incantatoare de care papilele gustative se pot bucura. Asocierea dintre lamaie si ghimbir nu este o surpriza, insa noi am mers un pic mai departe in aceasta sinergie adaugand un ceai premium, de inalta calitate din regiunile inalte ale Sri Lankai. Combinatia aromei intensa de lamaie cu cea calda de ghimbir, este atent echilibrata, astfel incat sa te bucuri de gustul ceaiului de calitate de Ceylon. Perfect, in orice moment al zilei.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas uscat, lemongrass, bucati de ghimbir, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale |
origine | Nuwara Elyia, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note de lamaie proaspata si ghimbir |
culoare | aramiu luminos |
gust | o combinatie minunata intre gustul astringent al lamaii si cel bogat al ghimbirului |
stare generata | diferit, inspirat, vioi, echilibrat |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Vasile Morar
Un ceai la superlativ! La fel si livrarea, am comandat la ora 15:00, mi-a ajuns a doua zi. Felicitari pentru promptitudine!
Alina
Un ceai discret, calitativ. L-am consumat si clasic, dar si cu lapte de migdale. In ambele cazuri m-a lasat placut impresionat. Recomand! Calitate foarte buna! Multumesc pentru livrarea prompta.
Andrei
Consumat cu miere si lapte de ovaz, este fascinant! Eu tot asa il beau. In loc de miere, puteti pune sirop de artar, ii da o nota distincta. Recomand cu drag, un ceai de foarte buna calitate!