ceai negru lemon & ginger

o combinatie minuntata intre gustul astringent al lamaii si cel bogat al ghimbirului

12,50 lei170,69 lei

Ceaiul negru de Ceylon cu lamaie si ghimbir trebuie sa fie una dintre experientele cele mai incantatoare de care papilele gustative se pot bucura. Asocierea dintre lamaie si ghimbir nu este o surpriza, insa noi am mers un pic mai departe in aceasta sinergie adaugand un ceai premium, de inalta calitate din regiunile inalte ale Sri Lankai. Combinatia aromei intensa de lamaie cu cea calda de ghimbir, este atent echilibrata, astfel incat sa te bucuri de gustul ceaiului de calitate de Ceylon. Perfect, in orice moment al zilei.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas uscat, lemongrass, bucati de ghimbir, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale

origine

Nuwara Elyia, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note de lamaie proaspata si ghimbir

culoare

aramiu luminos

gust

o combinatie minunata intre gustul astringent al lamaii si cel bogat al ghimbirului

stare generata

diferit, inspirat, vioi, echilibrat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Ceaiul negru de Ceylon cu lamaie si ghimbir trebuie sa fie una dintre experientele cele mai incantatoare de care papilele gustative se pot bucura. Asocierea dintre lamaie si ghimbir nu este o surpriza, insa noi am mers un pic mai departe in aceasta sinergie adaugand un ceai premium, de inalta calitate din regiunile inalte ale Sri Lankai. Combinatia aromei intensa de lamaie cu cea calda de ghimbir, este atent echilibrata, astfel incat sa te bucuri de gustul ceaiului de calitate de Ceylon. Perfect, in orice moment al zilei.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas uscat, lemongrass, bucati de ghimbir, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome naturale

origine

Nuwara Elyia, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note de lamaie proaspata si ghimbir

culoare

aramiu luminos

gust

o combinatie minunata intre gustul astringent al lamaii si cel bogat al ghimbirului

stare generata

diferit, inspirat, vioi, echilibrat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 3 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Vasile Morar

    Un ceai la superlativ! La fel si livrarea, am comandat la ora 15:00, mi-a ajuns a doua zi. Felicitari pentru promptitudine!

  2. Alina

    Un ceai discret, calitativ. L-am consumat si clasic, dar si cu lapte de migdale. In ambele cazuri m-a lasat placut impresionat. Recomand! Calitate foarte buna! Multumesc pentru livrarea prompta.

  3. Andrei

    Consumat cu miere si lapte de ovaz, este fascinant! Eu tot asa il beau. In loc de miere, puteti pune sirop de artar, ii da o nota distincta. Recomand cu drag, un ceai de foarte buna calitate!