ceai negru palm paradise
un mix armonios de ceai negru cu cocos, mere, capsuni, macese, kiwi, hibiscus si trandafiri
12,50 lei – 172,49 lei
Imaginati-va o plaja calda, o briza usoara, un cer albastru si palmieri impresionanti. Adaugati o ceasca racoritoare de ceai negru de Ceylon de cea mai buna calitate, amestecat cu nuca de cocos, mere, capsuni, macese si kiwi. Apoi presarati petale de hibiscus si trandafir, folosind doar arome naturale de cea mai buna calitate si creati note subtile de rom dulce. Asta am spune noi ca este Palm Paradise – un ceai negru racoritor, care poate fi savurat atat fierbinte, cat si ca un ceai revigorant cu gheata.
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, merisoare, bucati de migdale, petale de floarea soarelui si galbenele, completate de arome naturale |
origine | Nuwara Eliya, Districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Crescut la 1400 – 2100 m altitudine |
cofeina | aproximativ intre 27- 35 mg per portie |
frunze | traditionale, Orange Pekoe (OP) |
aroma | cirese si migdale |
culoare | luminos aramiu |
gust | un mix armonios de cirese si migdale |
stare generata | alert, inviorat, binedispus |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Imaginati-va o plaja calda, o briza usoara, un cer albastru si palmieri impresionanti. Adaugati o ceasca racoritoare de ceai negru de Ceylon de cea mai buna calitate, amestecat cu nuca de cocos, mere, capsuni, macese si kiwi. Apoi presarati petale de hibiscus si trandafir, folosind doar arome naturale de cea mai buna calitate si creati note subtile de rom dulce. Asta am spune noi ca este Palm Paradise – un ceai negru racoritor, care poate fi savurat atat fierbinte, cat si ca un ceai revigorant cu gheata.
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, merisoare, bucati de migdale, petale de floarea soarelui si galbenele, completate de arome naturale |
origine | Nuwara Eliya, Districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Crescut la 1400 – 2100 m altitudine |
cofeina | aproximativ intre 27- 35 mg per portie |
frunze | traditionale, Orange Pekoe (OP) |
aroma | cirese si migdale |
culoare | luminos aramiu |
gust | un mix armonios de cirese si migdale |
stare generata | alert, inviorat, binedispus |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Dan H.
Super ceai! O combinatie cum n-as fi gandit mai bine. Recomand cu drag, e delicios. Multumesc pentru livrarea rapida.