ceai oolong ti kuan yin
ceai oolong ti kuan yin
un ceai usor dulce natural cu note de orhidee
12,50 lei – 226,12 lei
Ceaiul Oolong Ti Kuan Yin este un ceai cultivat in provincia Fujian din China si are o serie de povestiri minunate, mitologice care inconjoara originea sa, fiind cunoscut sub numele de Zeita Fiului lui Milos.
Ceaiul Ti Kuan Yin de înaltă calitate este produs printr-un proces special. Frunzele sunt fermentate la cca. 40 la suta, apoi rulate strans in perle dense.
Tipic unui Oolong cu multe note, acest ceai premium ofera un gust dulce, cu un finisaj parfumat, ceea ce il face o alegere foarte populara. O proprietate a Ceaiului Oolong este ca o doza se poate refolosi de cel putin doua ori (de preferat intr-un interval de timp cat mai scurt, care sa nu depaseasca 8 ore) fara a-si pierde savoarea.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai Oolong de calitate superioara |
origine | provincia Fujian, China. Cultivat la 750 m altitudine |
cofeina | aproximativ 20 – 30mg per portie |
frunze | semi-oxidate in stil oolong Ti Kuan Yin |
aroma | usoara cu note inmiresmate |
culoare | galben-verzui pal, cu tendinta usor portocalie |
gust | usor dulce cu o savoare de orhidee |
stare generata | detoxificat, echilibrat, multumit, revigorat, indraznet, diferit, special, inspirat |
mod de preparare | Se folosesc 2g de ceai Oolong (aprox. o lingurita) la 200 ml apa fierbinte Infuzia 1: timp de 2 minute cu apa fierbinte la 99° C. Infuzia 2: timp de 2, 5 minute cu apa fierbinte la 99° C |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 3 minute
Ceaiul Oolong Ti Kuan Yin este un ceai cultivat in provincia Fujian din China si are o serie de povestiri minunate, mitologice care inconjoara originea sa, fiind cunoscut sub numele de Zeita Fiului lui Milos.
Ceaiul Ti Kuan Yin de înaltă calitate este produs printr-un proces special. Frunzele sunt fermentate la cca. 40 la suta, apoi rulate strans in perle dense.
Tipic unui Oolong cu multe note, acest ceai premium ofera un gust dulce, cu un finisaj parfumat, ceea ce il face o alegere foarte populara. O proprietate a Ceaiului Oolong este ca o doza se poate refolosi de cel putin doua ori (de preferat intr-un interval de timp cat mai scurt, care sa nu depaseasca 8 ore) fara a-si pierde savoarea.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai Oolong de calitate superioara |
origine | provincia Fujian, China. Cultivat la 750 m altitudine |
cofeina | aproximativ 20 – 30mg per portie |
frunze | semi-oxidate in stil oolong Ti Kuan Yin |
aroma | usoara cu note inmiresmate |
culoare | galben-verzui pal, cu tendinta usor portocalie |
gust | usor dulce cu o savoare de orhidee |
stare generata | detoxificat, echilibrat, multumit, revigorat, indraznet, diferit, special, inspirat |
mod de preparare | Se folosesc 2g de ceai Oolong (aprox. o lingurita) la 200 ml apa fierbinte Infuzia 1: timp de 2 minute cu apa fierbinte la 99° C. Infuzia 2: timp de 2, 5 minute cu apa fierbinte la 99° C |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 3 minute
David
Ceaiul e WOW! Am reusit sa fac trei extractii dintr-o portie fara probleme. Gata, sunt client fidel! Cum reusiti sa il ambalati in vid? Cred ca asta il pastreaza atat de perfect. Felicitari pentru tehnologie!
Anda Lazar
Un ceai delicat, rafinat, fin. Asa as descrie aceasta bautura. Infuzat cu atentie, timp de 2 minute, obtii totul de la ceaiul asta. Eu m-am indragostit!