ceai oolong ti kuan yin

un ceai usor dulce natural cu note de orhidee

12,50 lei226,12 lei

Ceaiul Oolong Ti Kuan Yin este un ceai cultivat in provincia Fujian din China si are o serie de povestiri minunate, mitologice care inconjoara originea sa, fiind cunoscut sub numele de Zeita Fiului lui Milos.

Ceaiul Ti Kuan Yin de înaltă calitate este produs printr-un proces special. Frunzele sunt fermentate la cca. 40 la suta, apoi rulate strans in perle dense.

Tipic unui Oolong cu multe note, acest ceai premium ofera un gust dulce, cu un finisaj parfumat, ceea ce il face o alegere foarte populara. O proprietate a Ceaiului Oolong este ca o doza se poate refolosi de cel putin doua ori (de preferat intr-un interval de timp cat mai scurt, care sa nu depaseasca 8 ore) fara a-si pierde savoarea.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai Oolong de calitate superioara

origine

provincia Fujian, China. Cultivat la 750 m altitudine

cofeina

aproximativ 20 – 30mg per portie

frunze

semi-oxidate in stil oolong Ti Kuan Yin

aroma

usoara cu note inmiresmate

culoare

galben-verzui pal, cu tendinta usor portocalie

gust

usor dulce cu o savoare de orhidee

stare generata

detoxificat, echilibrat, multumit, revigorat, indraznet, diferit, special, inspirat

mod de preparare

Se folosesc 2g de ceai Oolong (aprox. o lingurita) la 200 ml apa fierbinte Infuzia 1: timp de 2 minute cu apa fierbinte la 99° C. Infuzia 2: timp de 2, 5 minute cu apa fierbinte la 99° C

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 3 minute

Ceaiul Oolong Ti Kuan Yin este un ceai cultivat in provincia Fujian din China si are o serie de povestiri minunate, mitologice care inconjoara originea sa, fiind cunoscut sub numele de Zeita Fiului lui Milos.

Ceaiul Ti Kuan Yin de înaltă calitate este produs printr-un proces special. Frunzele sunt fermentate la cca. 40 la suta, apoi rulate strans in perle dense.

Tipic unui Oolong cu multe note, acest ceai premium ofera un gust dulce, cu un finisaj parfumat, ceea ce il face o alegere foarte populara. O proprietate a Ceaiului Oolong este ca o doza se poate refolosi de cel putin doua ori (de preferat intr-un interval de timp cat mai scurt, care sa nu depaseasca 8 ore) fara a-si pierde savoarea.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai Oolong de calitate superioara

origine

provincia Fujian, China. Cultivat la 750 m altitudine

cofeina

aproximativ 20 – 30mg per portie

frunze

semi-oxidate in stil oolong Ti Kuan Yin

aroma

usoara cu note inmiresmate

culoare

galben-verzui pal, cu tendinta usor portocalie

gust

usor dulce cu o savoare de orhidee

stare generata

detoxificat, echilibrat, multumit, revigorat, indraznet, diferit, special, inspirat

mod de preparare

Se folosesc 2g de ceai Oolong (aprox. o lingurita) la 200 ml apa fierbinte Infuzia 1: timp de 2 minute cu apa fierbinte la 99° C. Infuzia 2: timp de 2, 5 minute cu apa fierbinte la 99° C

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 95 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 2 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. David

    Ceaiul e WOW! Am reusit sa fac trei extractii dintr-o portie fara probleme. Gata, sunt client fidel! Cum reusiti sa il ambalati in vid? Cred ca asta il pastreaza atat de perfect. Felicitari pentru tehnologie!

  2. Anda Lazar

    Un ceai delicat, rafinat, fin. Asa as descrie aceasta bautura. Infuzat cu atentie, timp de 2 minute, obtii totul de la ceaiul asta. Eu m-am indragostit!