ceai negru good morning grapefruit
dulce-amarui de grapefruit, un gust care poate fi accentuat daca este usor indulcit
9,90 lei – 41,50 lei
Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza o bautura uimitoare, potrivita pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiului de Ceylon. Fie ca il consumati fierbinte sau cu gheata, usor indulcit, ceaiul este delicios in orice forma.
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, coji de portocale uscate, bucati de papaya uscate, petale de sofran completate de arome naturale |
origine | Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note dulci de citrice |
culoare | aramiu luminos |
gust | dulce-amarui de grapefruit, dar care poate fi accentuat daca este usor indulcit |
stare generata | energizat, vioi, revigorat, binedispus |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza o bautura uimitoare, potrivita pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiului de Ceylon. Fie ca il consumati fierbinte sau cu gheata, usor indulcit, ceaiul este delicios in orice forma.
ambalare | in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii) |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, coji de portocale uscate, bucati de papaya uscate, petale de sofran completate de arome naturale |
origine | Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note dulci de citrice |
culoare | aramiu luminos |
gust | dulce-amarui de grapefruit, dar care poate fi accentuat daca este usor indulcit |
stare generata | energizat, vioi, revigorat, binedispus |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.