ceai negru good morning grapefruit
ceai negru good morning grapefruit
dulce-amarui de grapefruit, un gust care poate fi accentuat daca este usor indulcit
12,50 lei – 166,12 lei
Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza o bautura uimitoare, potrivita pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiului de Ceylon. Fie ca il consumati fierbinte sau cu gheata, usor indulcit, ceaiul este delicios in orice forma.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, coji de portocale uscate, bucati de papaya uscate, petale de sofran completate de arome naturale |
origine | Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note dulci de citrice |
culoare | aramiu luminos |
gust | dulce-amarui de grapefruit, dar care poate fi accentuat daca este usor indulcit |
stare generata | energizat, vioi, revigorat, binedispus |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza o bautura uimitoare, potrivita pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiului de Ceylon. Fie ca il consumati fierbinte sau cu gheata, usor indulcit, ceaiul este delicios in orice forma.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai negru de calitate superioara, coji de portocale uscate, bucati de papaya uscate, petale de sofran completate de arome naturale |
origine | Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine |
cofeina | aproximativ 27 – 35 mg per portie |
frunze | procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP) |
aroma | note dulci de citrice |
culoare | aramiu luminos |
gust | dulce-amarui de grapefruit, dar care poate fi accentuat daca este usor indulcit |
stare generata | energizat, vioi, revigorat, binedispus |
infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute
infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute
Recenzii
Nu există recenzii până acum.