ceai negru good morning grapefruit

ceai negru good morning grapefruit

dulce-amarui de grapefruit, un gust care poate fi accentuat daca este usor indulcit

9,90 lei41,50 lei

Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza o bautura uimitoare, potrivita pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiului de Ceylon. Fie ca il consumati fierbinte sau cu gheata, usor indulcit, ceaiul este delicios in orice forma.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, coji de portocale uscate, bucati de papaya uscate, petale de sofran completate de arome naturale

origine

Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note dulci de citrice

culoare

aramiu luminos

gust

dulce-amarui de grapefruit, dar care poate fi accentuat daca este usor indulcit

stare generata

energizat, vioi, revigorat, binedispus

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza o bautura uimitoare, potrivita pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiului de Ceylon. Fie ca il consumati fierbinte sau cu gheata, usor indulcit, ceaiul este delicios in orice forma.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, coji de portocale uscate, bucati de papaya uscate, petale de sofran completate de arome naturale

origine

Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note dulci de citrice

culoare

aramiu luminos

gust

dulce-amarui de grapefruit, dar care poate fi accentuat daca este usor indulcit

stare generata

energizat, vioi, revigorat, binedispus

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu există recenzii până acum.