phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Floare de ceai

Filtre - 0
Floare de ceai Summer Blossom-%
Floare de ceai Summer Blossom
23.90 RON
Acest ceai legat manual iti va aminti de o zi de vara calduroasa in gradina. Cand este infuzat, cu un aspect fara pereche, acest ceai artizanal cu flori de galbenele si amarant dezlantuie note florale..
Floare de ceai Tiger Leaping-%
Floare de ceai Tiger Leaping
23.90 RON
Splendoarea bobocilor ce explodeaza primavara este reflectata in acest ceai artizanal rafinat. Fabricat si legat manual cu pricepere si grija, Tiger Leaping Flower Burst ofera o imagine extraordinara ..
Floare de ceai Mountain Dream-%
Floare de ceai Mountain Dream
23.90 RON
Floarea de ceai Mountain Dream din provincia Anhui din China este un ceai plin de dragoste, potrivit tehnicilor artizanilor antici. Florile de amarant și iasomie legate manual si cu atentie rezulta un..

Flori de ceai pentru ceaiuri artizanale

Cunoscute si sub numele de ceaiuri artizanale sau infloritoare, florile de ceai curpind frunze cusute impreuna in jurul unei singure flori (sau mai multe, in functie de fiecare produs in parte). Frunzele si florile sunt ulterior uscate obtinandu-se o forma asemanatoare unei capsule.

Aceasta arta de preparare a ceaiului are o bogata istorie cu radacini ce provin din China cand, in timpul dinastiei Song, florile de ceai erau folosite in scop de prezentare. In prezent, datorita florilor si frunzelor de calitate care se folosesc, acest tip de ceai va incanta atat prin gust cat si prin modul unic de prezentare.

Pachetele de flori de ceai pentru ceaiuri artizanale sunt de doua tipuri: cutii de 20g cu doua legaturi de ceai, respectiv cutii de 100g cu aproximativ 10-12 legaturi de ceai. Fiecare floare de ceai se poate infuza de pana la trei ori.