phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai vrac

Filtre - 0

Refine Search

Ceai verde Kaika Cherry Sencha-%
Ceai verde Kaika Cherry Sencha
31.90 RON
Facut numai din recolta de Sencha de la inceputul primaverii atunci cand frunza sa are cea mai buna calitate, Kaika Cherry Sencha este o combinatie incantatoare dintre ceai verde Sencha de calitate su..
Ceai alb Chantilly Cream Chaicha-%
Ceai alb Chantilly Cream Chaicha
36.50 RON
Chantilly Cream Chaicha este un ceai alb aromatizat care folosește frunzele de la Pai Mu Tan din varietatea de frunze cunoscute sub numele de Narcissus, de asemenea cunoscute si sub denumirea de Chaic..
Ceai alb China Pai Mu Tan-%
Ceai alb China Pai Mu Tan
22.50 RON
Ceaiul alb, natural uscat, depinde foarte mult de temperaturi care sa nu fie nici prea inalte, dar nici prea scazute. Atat primele doua frunze, cat si mugurii ar trebui sa fie de un verde foarte desch..
Ceai alb Kenya Tinderet-%
Ceai alb Kenya Tinderet
48.50 RON
Kenya Tinderet este un ceai alb facut manual cu adevarat uimitor, care provine din una din cele mai cunoscute regiuni de ceai din Kenya. Pe dealurile Nandi, intr-un peisaj luxuriant, aceste tufisuri d..
Ceai negru Apple & Cinnamon-%
Ceai negru Apple & Cinnamon
36.50 RON
Ceaiul negru cu mere si scortisoara creeaza cu fiecare ceasca cel mai cald sentiment al bucatariei de acasa. Imaginati-va caldura cuptorului, in care se coace o placinta cu mere si veti avea o idee de..
Ceai negru Apricot & Peach-%
Ceai negru Apricot & Peach
35.90 RON
Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. A..
Ceai negru Blueberry Burst-%
Ceai negru Blueberry Burst
41.50 RON
Ursii salbatici se deplaseaza kilometrii doar pentru a gasi un petic de afini salbatici si nu mai mananca nimic altceva, atunci cand acestea sunt in sezon. Ei bine, noi nu avem ursi salbatici in jurul..
Ceai negru Citrus Lemon-%
Ceai negru Citrus Lemon
34.50 RON
Cum lamaia este probabil cel mai des intalnit fruct adaugat ceaiului, suntem siguri ca vei aprecia aceasta varianta care are lamaie inclusa in amestec. Ceaiul negru de Ceylon cultivat la inalta altitu..
Ceai negru Good Morning Grapefruit-%
Ceai negru Good Morning Grapefruit
34.90 RON
Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza un ceai uimitor potrivit pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiul..
Ceai vrac

Ceai vrac natural

Ceaiul negru, verde si alb sunt preparate din frunzele aceleiasi plante perene si se diferentiaza de ceea ce intalnim de cele mai multe ori pe rafturile magazinelor si farmaciilor sub denumirea generica de `ceai`.

Astfel,  ceaiul din plante (indiferent de natura acestora) este de fapt infuzie de plante si nu are nicio legatura cu planta de ceai, cea din care se obtine apoi ceaiul negru, alb sau verde.

Ce anume contine atat de special arbustul ceaiului? Fitonutrientii din aceasta planta sunt atat de puternici incat pot avea efecte benefice chiar si atunci cand sunt aplicati exclusiv pe piele.

Consumul de ceai protejeaza organismul impotriva aparitiei tumorilor maligne ginecologice, cum ar fi cancerul ovarian si cel endometrial. In plus, el reduce colesterolul, tensiunea, glicemia si grasimea corporala. Protejeaza in acelasi timp creierul de declinul cognitiv si de atacul cerebral si este folosit ca adjuvant in curele sanatoase de slabire si in mentinerea unui stil de viata sanatos.

Alege din gama noastra de ceai vrac natural aroma care ti se potriveste!