phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai negru

Filtre - 0
Ceai negru Apple & Cinnamon-%
Ceai negru Apple & Cinnamon
36.50 RON
Ceaiul negru cu mere si scortisoara creeaza cu fiecare ceasca cel mai cald sentiment al bucatariei de acasa. Imaginati-va caldura cuptorului, in care se coace o placinta cu mere si veti avea o idee de..
Ceai negru Apricot & Peach-%
Ceai negru Apricot & Peach
35.90 RON
Arheologii din China au descoperit ca piersicile si caisele erau consumate impreuna chiar de acum 4000 de ani. Aceste fructe au arome atat de delicate si totusi intense, care se combina foarte bine. A..
Ceai negru Blueberry Burst-%
Ceai negru Blueberry Burst
41.50 RON
Ursii salbatici se deplaseaza kilometrii doar pentru a gasi un petic de afini salbatici si nu mai mananca nimic altceva, atunci cand acestea sunt in sezon. Ei bine, noi nu avem ursi salbatici in jurul..
Ceai negru Citrus Lemon-%
Ceai negru Citrus Lemon
34.50 RON
Cum lamaia este probabil cel mai des intalnit fruct adaugat ceaiului, suntem siguri ca vei aprecia aceasta varianta care are lamaie inclusa in amestec. Ceaiul negru de Ceylon cultivat la inalta altitu..
Ceai negru Good Morning Grapefruit-%
Ceai negru Good Morning Grapefruit
34.90 RON
Amestecul de grepfrut cu ceaiul nostru de Ceylon, cultivat la mare altitudine, creeaza un ceai uimitor potrivit pentru micul dejun. Caracterul amarui al grepfrutului completeaza aroma picanta a ceaiul..
Ceai negru Grenadine & Vanilla-%
Ceai negru Grenadine & Vanilla
36.50 RON
Un amestec clasic, ceaiul negru cu aroma de lichior de rodie si vanilie a fost preferat de calugarii budisti si taoisti ca un ceai perfect in orice moment al zilei. Versiunea noastra foloseste un ceai..
Ceai negru Keemun Gold-%
Ceai negru Keemun Gold
25.90 RON
Unul dintre cele mai cunoscute ceaiuri negre din China, Keemun Gold, cand este produs in mod corespunzator, este unul dintre cele mai fine ceaiuri din lume. Ceaiul negru Keemun a fost produs numai in ..
Ceai negru Kuchipudi Masala Chai-%
Ceai negru Kuchipudi Masala Chai
32.50 RON
Degusta acest ceai cu caracter puternic si bucura-te de dansul condimentelor din sudul Indiei. Cardamomul si ghimbirul sunt actorii principali ai ceaiului nostru Masala Chai, care este superb cu lapte..
Ceai negru Lapsang Souchong-%
Ceai negru Lapsang Souchong
33.50 RON
Un ceai minunat are un prim gust usor si proaspat care produce o aroma uimitoare de fum din lemn de pin. Acest ceai are un gust mai "restrictiv, pour les connaisseurs", dar, daca va place Lapsang Souc..

Ceai negru natural la vrac

Chiar daca provin din aceeasi planta mama, Camellia sinensis, ceaiul negru se diferentiaza de ceaiul verde si alb prin gradul mai mare de oxidare, particularitate care ii ofera aroma puternica si specifica. Acest tip de ceai este cunoscut in special datorita faptului ca poate inlocui cu succes cafeaua - este un bun energizant si combate cu succes acumularea stresului de peste zi.

Chiar daca revigoreaza in mod natural organismul, ceaiul negru ajuta la reglarea metabolismului, la intarirea sistemului imunitar si este un bun adjuvant in mentinerea unui aspect tanar al tenului.

Alege din gama noastra de ceai negru natural la vrac aroma preferata!