mork, ciocolata calda junior dark 50%, 1kg

pudra de cacao din specia Criollo de origine peruviana

289,97 lei

5 în stoc

Ce gasesti in ciocolata calda Junior Dark 50% de la Mörk

Suntem incantati sa va prezentăm cel mai nou membru al familiei Mörk – Junior Dark 50%. Bucurati-va de o portie de ciocolata calda bogata in note naturale de caramel oferite de dulceata din zaharul de flori de cocos. Cu 50% cacao Criollo pura, te invitam sa pasesti in lumea Mörk pentru a descoperi, poate, cele mai bune arome naturale de ciocolata din lume. Toate ingredientele sunt naturale, fara lactate, fara gluten si prietenoase cu diabeticii.

Pudra de cacao organica

Pudra de cacao de origine peruviana folosita ofera o senzatie buco-tactila placuta, un corp si echilibru amestecurilor noastre și prezintă o aromă bogată, profundă și rotunjită.

Caldura cestii in mainile tale si aroma dulce a ciocolatei creeaza o atmosfera confortabila care te invita sa incetinesti si sa savurezi momentul. Simti o senzatie de pace care te inunda, în timp ce iei o pauza de la agitatia vietii si te bucuri de placerea simpla a acestei bauturi calde si calmante.

Zahar brut din flori de cocos organic

Obtinut printr-un acord comercial direct si independent cu o ferma din Java de Vest, Indonezia, zaharul nerafinat din floare de cocos a fost selectat manual de echipa Mörk pentru calitatile sale unice si alinierea la valorile noastre. Spre deosebire de zaharurile rafinate, zaharul organic nerafinat din flori de cocos are un indice glicemic scazut care este eliberat treptat in fluxul sanguin atunci cand este consumat – ceea ce inseamna ca nu provoaca cresterea zaharului din sange (si scaderea ulterioara a energiei). Acest lucru il face ideal pentru diabetici si pentru cei care urmaresc consumul de zahar din alimente.

Greutate1 kg
gramaj

1kg

ingrediente

pudra de cacao, zahar integral din flori de cocos.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

gluten

nu contine

valori nutritionale

valori energetice per 100 g de produs: 380 Kcal/ 1590 kJ; grasimi: 11.5 g din care grasimi saturate 7.1 g; carbohidrati: 50.4 g din care zaharuri 38 g; proteine: 9.4 g; sodiu: 122 mg

valori energetice per portie (25 g de produs): 95 Kcal/ 398 kJ; grasimi: 2.9 g din care grasimi saturate 1.8 g; carbohidrati: 12.6 g din care zaharuri 9.5 g; proteine: 2.4 g; sodiu: 31 mg

origine

Melbourne, Australia

Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata cateva retete pe care le-am pregatit pentru voi

Ciocolata calda Mörk pentru acasa

Timp: 5 min
Portii: 1

Ingrediente
25 g (2 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)

Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-o oala ciocolata Mörk cu un sfert din laptele pregatit si amestecati pana devine cremos. Adaugati incet restul de lapte, continuand sa amestecati. Aduceti ciocolata la fiert la foc mediu pentru un minut. Opriti focul, turnati intr-un pahar si serviti.

 

Mörkshake de ciocolata pentru acasa

Timp: 5 min
Porții: 1

Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
150 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
3 cupe de inghetata de vanilie

Mod de preparare
Puneti totul intr-un blender pe programul milkshake, turnati intr-un pahar inalt si serviti.

 

Lapte rece cu ciocolata pentru acasa

Timp: 30 min
Portii: 1

Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
vanilie

Mod de preparare
Puneti totul intr-o oala si in timp ce amestecati continuu, incalziti continutul pana la 65 grade C. La final, puneti totul la frigider pentru 20 de minute si serviti apoi cu gheata. Continutul se poate adauga si ca topping la diverse deserturi sau inghetata. Bautura se poate pastra la frigider, inchisa ermetic, pana la 7 zile.

 

Lapte proaspat de ovaz preparat acasa

Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.

Numar de porti
9

Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata

Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.

Ce gasesti in ciocolata calda Junior Dark 50% de la Mörk

Suntem incantati sa va prezentăm cel mai nou membru al familiei Mörk – Junior Dark 50%. Bucurati-va de o portie de ciocolata calda bogata in note naturale de caramel oferite de dulceata din zaharul de flori de cocos. Cu 50% cacao Criollo pura, te invitam sa pasesti in lumea Mörk pentru a descoperi, poate, cele mai bune arome naturale de ciocolata din lume. Toate ingredientele sunt naturale, fara lactate, fara gluten si prietenoase cu diabeticii.

Pudra de cacao organica

Pudra de cacao de origine peruviana folosita ofera o senzatie buco-tactila placuta, un corp si echilibru amestecurilor noastre și prezintă o aromă bogată, profundă și rotunjită.

Caldura cestii in mainile tale si aroma dulce a ciocolatei creeaza o atmosfera confortabila care te invita sa incetinesti si sa savurezi momentul. Simti o senzatie de pace care te inunda, în timp ce iei o pauza de la agitatia vietii si te bucuri de placerea simpla a acestei bauturi calde si calmante.

Zahar brut din flori de cocos organic

Obtinut printr-un acord comercial direct si independent cu o ferma din Java de Vest, Indonezia, zaharul nerafinat din floare de cocos a fost selectat manual de echipa Mörk pentru calitatile sale unice si alinierea la valorile noastre. Spre deosebire de zaharurile rafinate, zaharul organic nerafinat din flori de cocos are un indice glicemic scazut care este eliberat treptat in fluxul sanguin atunci cand este consumat – ceea ce inseamna ca nu provoaca cresterea zaharului din sange (si scaderea ulterioara a energiei). Acest lucru il face ideal pentru diabetici si pentru cei care urmaresc consumul de zahar din alimente.

Greutate1 kg
gramaj

1kg

ingrediente

pudra de cacao, zahar integral din flori de cocos.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

gluten

nu contine

valori nutritionale

valori energetice per 100 g de produs: 380 Kcal/ 1590 kJ; grasimi: 11.5 g din care grasimi saturate 7.1 g; carbohidrati: 50.4 g din care zaharuri 38 g; proteine: 9.4 g; sodiu: 122 mg

valori energetice per portie (25 g de produs): 95 Kcal/ 398 kJ; grasimi: 2.9 g din care grasimi saturate 1.8 g; carbohidrati: 12.6 g din care zaharuri 9.5 g; proteine: 2.4 g; sodiu: 31 mg

origine

Melbourne, Australia

Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata cateva retete pe care le-am pregatit pentru voi

Ciocolata calda Mörk pentru acasa

Timp: 5 min
Portii: 1

Ingrediente
25 g (2 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)

Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-o oala ciocolata Mörk cu un sfert din laptele pregatit si amestecati pana devine cremos. Adaugati incet restul de lapte, continuand sa amestecati. Aduceti ciocolata la fiert la foc mediu pentru un minut. Opriti focul, turnati intr-un pahar si serviti.

 

Mörkshake de ciocolata pentru acasa

Timp: 5 min
Porții: 1

Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
150 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
3 cupe de inghetata de vanilie

Mod de preparare
Puneti totul intr-un blender pe programul milkshake, turnati intr-un pahar inalt si serviti.

 

Lapte rece cu ciocolata pentru acasa

Timp: 30 min
Portii: 1

Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
vanilie

Mod de preparare
Puneti totul intr-o oala si in timp ce amestecati continuu, incalziti continutul pana la 65 grade C. La final, puneti totul la frigider pentru 20 de minute si serviti apoi cu gheata. Continutul se poate adauga si ca topping la diverse deserturi sau inghetata. Bautura se poate pastra la frigider, inchisa ermetic, pana la 7 zile.

 

Lapte proaspat de ovaz preparat acasa

Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.

Numar de porti
9

Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata

Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.

Recenzii

din 2 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Andreea

    Mai aromata decat celelalte sortimente. Probabil din cauza ca are 100% Criollo. Nu se simte ca ar fi mai dulce, insa aroma primeaza. Nu are intensitatea celei cu 70% cacao, care duce mai mult spre ciocolata, decat spre cacao. Super calitate!

  2. Tudor

    O noua fata pentru ambalajele la 1kg. Mi se pare mai elegante, mai utile, mai compacte ocupand mai putin loc pe bar.