mork, ciocolata calda dark milk & river salt 60%, 500g
mork, ciocolata calda dark milk & river salt 60%, 500g
note naturale de caramel, malt si miere cu un strop de sare
193,34 lei
3 în stoc
Ce gasesti in ciocolata Dark Milk & River Salt 60% de la Mörk?
Ciocolata neagra cu lapte din Valea Sambirano din Madagascar, pudra bogata de cacao, zahar din floare de cocos si un vârf de sare de rau fac o experienta de ciocolata calda neteda si cremoasa, cu note naturale de caramel negru, indicii de malt si miere si furnicături usor sarate. Cu 60% cacao pura, te invitam sa pasesti in lumea Mörk pentru a descoperi, poate, cele mai bune arome naturale de ciocolata din lume. Toate ingredientele sunt naturale, fara gluten.
Pudra de cacao organica
Pudra de cacao din specia Criollo de origine peruviana folosita ofera o senzatie buco-tactila placuta, un corp si echilibru amestecurilor noastre și prezintă o aromă bogată, profundă și rotunjită.
Zahar brut din flori de cocos organic
Obtinut printr-un acord comercial direct si independent cu o ferma din Java de Vest, Indonezia, zaharul nerafinat din floare de cocos a fost selectat manual de echipa Mörk pentru calitatile sale unice si alinierea la valorile noastre. Spre deosebire de zaharurile rafinate, zaharul organic nerafinat din flori de cocos are un indice glicemic scazut care este eliberat treptat in fluxul sanguin atunci cand este consumat – ceea ce inseamna ca nu provoaca cresterea zaharului din sange (si scaderea ulterioara a energiei).
Cum preparam ciocolata calda, dar si varianta cu gheata, in cafenea
gramaj | 500g |
---|---|
ingrediente | pudra de cacao, zahar integral din flori de cocos, boabe de cacao, zahar din trestie de zahar, unt de cacao, lapte praf integral, sare Murray River, poate contine urme de nuci sau soia. Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare. |
gluten | nu contine |
origine | Melbourne, Australia; valea Sambirano, Madagascar |
valori nutritionale | valori energetice per 100 g de produs: 473 Kcal/ 1950 kJ; grasimi: 25.8 g din care grasimi saturate 16.3 g; carbohidrati: 42.5 g din care zaharuri 29.2 g; proteine: 11.8 g; sodiu: 181 mg valori energetice per portie (25 g de produs): 118 Kcal/ 487 kJ; grasimi: 6.5 g din care grasimi saturate 4.1 g; carbohidrati: 10.8 g din care zaharuri 7.3 g; proteine: 3 g; sodiu: 45 mg |
Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata cateva retete pe care le-am pregatit pentru voi
Ciocolata calda Mörk pentru acasa
Timp: 5 min
Portii: 1
Ingrediente
25 g (2 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)
Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-o oala ciocolata Mörk cu un sfert din laptele pregatit si amestecati pana devine cremos. Adaugati incet restul de lapte, continuand sa amestecati. Aduceti ciocolata la fiert la foc mediu pentru un minut. Opriti focul, turnati intr-un pahar si serviti.
Mörkshake de ciocolata pentru acasa
Timp: 5 min
Porții: 1
Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
150 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
3 cupe de inghetata de vanilie
Mod de preparare
Puneti totul intr-un blender pe programul milkshake, turnati intr-un pahar inalt si serviti.
Lapte rece cu ciocolata pentru acasa
Timp: 30 min
Portii: 1
Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
vanilie
Mod de preparare
Puneti totul intr-o oala si in timp ce amestecati continuu, incalziti continutul pana la 65 grade C. La final, puneti totul la frigider pentru 20 de minute si serviti apoi cu gheata. Continutul se poate adauga si ca topping la diverse deserturi sau inghetata. Bautura se poate pastra la frigider, inchisa ermetic, pana la 7 zile.
Lapte proaspat de ovaz preparat acasa
Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.
Numar de porti
9
Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata
Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.
Ce gasesti in ciocolata Dark Milk & River Salt 60% de la Mörk?
Ciocolata neagra cu lapte din Valea Sambirano din Madagascar, pudra bogata de cacao, zahar din floare de cocos si un vârf de sare de rau fac o experienta de ciocolata calda neteda si cremoasa, cu note naturale de caramel negru, indicii de malt si miere si furnicături usor sarate. Cu 60% cacao pura, te invitam sa pasesti in lumea Mörk pentru a descoperi, poate, cele mai bune arome naturale de ciocolata din lume. Toate ingredientele sunt naturale, fara gluten.
Pudra de cacao organica
Pudra de cacao din specia Criollo de origine peruviana folosita ofera o senzatie buco-tactila placuta, un corp si echilibru amestecurilor noastre și prezintă o aromă bogată, profundă și rotunjită.
Zahar brut din flori de cocos organic
Obtinut printr-un acord comercial direct si independent cu o ferma din Java de Vest, Indonezia, zaharul nerafinat din floare de cocos a fost selectat manual de echipa Mörk pentru calitatile sale unice si alinierea la valorile noastre. Spre deosebire de zaharurile rafinate, zaharul organic nerafinat din flori de cocos are un indice glicemic scazut care este eliberat treptat in fluxul sanguin atunci cand este consumat – ceea ce inseamna ca nu provoaca cresterea zaharului din sange (si scaderea ulterioara a energiei).
Cum preparam ciocolata calda, dar si varianta cu gheata, in cafenea
gramaj | 500g |
---|---|
ingrediente | pudra de cacao, zahar integral din flori de cocos, boabe de cacao, zahar din trestie de zahar, unt de cacao, lapte praf integral, sare Murray River, poate contine urme de nuci sau soia. Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare. |
gluten | nu contine |
origine | Melbourne, Australia; valea Sambirano, Madagascar |
valori nutritionale | valori energetice per 100 g de produs: 473 Kcal/ 1950 kJ; grasimi: 25.8 g din care grasimi saturate 16.3 g; carbohidrati: 42.5 g din care zaharuri 29.2 g; proteine: 11.8 g; sodiu: 181 mg valori energetice per portie (25 g de produs): 118 Kcal/ 487 kJ; grasimi: 6.5 g din care grasimi saturate 4.1 g; carbohidrati: 10.8 g din care zaharuri 7.3 g; proteine: 3 g; sodiu: 45 mg |
Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata cateva retete pe care le-am pregatit pentru voi
Ciocolata calda Mörk pentru acasa
Timp: 5 min
Portii: 1
Ingrediente
25 g (2 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)
Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-o oala ciocolata Mörk cu un sfert din laptele pregatit si amestecati pana devine cremos. Adaugati incet restul de lapte, continuand sa amestecati. Aduceti ciocolata la fiert la foc mediu pentru un minut. Opriti focul, turnati intr-un pahar si serviti.
Mörkshake de ciocolata pentru acasa
Timp: 5 min
Porții: 1
Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
150 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
3 cupe de inghetata de vanilie
Mod de preparare
Puneti totul intr-un blender pe programul milkshake, turnati intr-un pahar inalt si serviti.
Lapte rece cu ciocolata pentru acasa
Timp: 30 min
Portii: 1
Ingrediente
40 g (3 linguri de ciocolata Mörk)
200 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
vanilie
Mod de preparare
Puneti totul intr-o oala si in timp ce amestecati continuu, incalziti continutul pana la 65 grade C. La final, puneti totul la frigider pentru 20 de minute si serviti apoi cu gheata. Continutul se poate adauga si ca topping la diverse deserturi sau inghetata. Bautura se poate pastra la frigider, inchisa ermetic, pana la 7 zile.
Lapte proaspat de ovaz preparat acasa
Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.
Numar de porti
9
Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata
Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.
Andreea
Testata. E wow! Un pic mai “fainoasa” – nu stiu daca e termenul corect, poate de la laptele praf? Oricum e super calitate! Doar ca noua ne place cu lapte vegetal si preferam varianta cu 70% cacao.
Larisa
Un produs calitativ, pe gustul multor clienti din cafeneaua noastra. Noua nu ni se pare o ciocolata calda dulce in comparatie cu ce altceva am gasit pe piata. De fapt, nu cred ca are termen de comparatie.
Andrei
Un gust total desavarsit. Iar picatura de sare folosita in reteta ii da o nota de caramel cum n-am mai intalnit. Noi folosim acest produs in cafenea, pentru ca pare a fi mai dulce decat versiunea cu doar 50% cacao. Poate si din cauza ca are un plus de zahar integral din trestie, care are o putere de indulcire mai mare dacat cel din flori de cocos. Recomand!