phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Matcha

Filtre - 0
Clanwilliam Rooibos Matcha-%
Clanwilliam Rooibos Matcha
52.90 RON
Plin de nutrienti, Clanwilliam Matcha te asigura ca te vei bucura de orice gust. Complet fara cofeina si cu un macinis fin tipic Matcha, Clanwilliam Rooibos ofera un gust uimitor, plin de adancim..
Izu Matcha-%
Izu Matcha
70.50 RON
Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de to..
Kenyan Safi Matcha-%
Kenyan Safi Matcha
de la 26.90 RON
La o altitudine de 2000 m deasupra nivelului marii, in Nandi Highlands din Kenya, acest ceai alb este cultivat cu mare grija. Doar cele mai tinere frunze sunt culese usor, inainte de a fi transformate..
Peppermint Matcha-%
Peppermint Matcha
70.50 RON
Facut dupa reteta traditionala japoneza Matcha, am combinat ceaiul verde premium cu frunze de menta de cea mai buna calitate si a rezultat ceea ce trebuie să fie una dintre cele mai revigorante bautur..

Ceai Matcha la vrac

Ceaiul matcha este recomandat iubitorilor de ceai verde – este un tip particular de ceai verde, produs din frunze integrale.

Pulberea ceaiului Matcha poate fi adaugata direct in apa obtinandu-se o bautura puternic bogata in antioxidanti si polifenoli: atunci cand bei matcha consumi de fapt direct frunze de ceai, ceea ce inseamna ca vei ingera de pana la 9 ori mai multi nutrienti fata de consumul conventional de ceai verde sau alb.

Alege ceai Matcha la vrac din oferta Esensis!