phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai verde

Filtre - 0
Ceai verde Kaika Cherry Sencha-%
Ceai verde Kaika Cherry Sencha
31.90 RON
Facut numai din recolta de Sencha de la inceputul primaverii atunci cand frunza sa are cea mai buna calitate, Kaika Cherry Sencha este o combinatie incantatoare dintre ceai verde Sencha de calitate su..
Ceai verde Genmaicha-%
Ceai verde Genmaicha
de la 12.50 RON
Aceasta specialitate japoneza de ceai verde este amestecat cu orez prajit. Frunzele de calitate superioara de Sencha dau caracterul proaspat al ceaiului verde, in timp ce orezul prajit aduce un u..
Ceai verde Gunpowder Mint-%
Ceai verde Gunpowder Mint
35.50 RON
Plecand de la un Pekoe Gunpowder din Uva, Sri Lanka, acest ceai are un gust minunat afumat care se potriveste atat de bine cu aroma intensa de menta. Ceaiul este revigorant si multumitor atat cald cat..
Ceai verde Gyokuro-%
Ceai verde Gyokuro
158.50 RON
Gyokuro este de departe unul dintre, daca nu cel mai bun, ceai verde din Japonia. In timpul productiei, ceaiul este acoperit cu perdele negre sau cu bambus si paie pentru a creste prezenta clorof..
Ceai verde Japan Sencha-%
Ceai verde Japan Sencha
30.50 RON
Bucurati-va de aroma delicata si bogata a acestui ceai verde Sencha de calitate superioara, produs in stil traditional japonez. Folosite de obicei in ceremonia japoneza a ceaiului, frunzele de Se..
Ceai verde Jasmine Blossom-%
Ceai verde Jasmine Blossom
30.50 RON
Clasat de catre chinezi ca ceai verde Jasmine numarul 1, doar cu un grad sub exotica iasomie, acest ceai verde are totul la superlativ, mai putin pretul, care nu este unul ridicat. Secretul consta int..
Ceai verde Lemon & Lime-%
Ceai verde Lemon & Lime
33.90 RON
Daca esti in cautarea unor adevarate arome de ceai verde, ai ales bine. Ceaiul nostru verde Lemon & Lime este atat de racoritor! De o calitate superioara, in stilul Sencha, ceaiul verde din provin..
Ceai verde Lichee Jasmine Chunmee-%
Ceai verde Lichee Jasmine Chunmee
34.90 RON
Un amestec incantator de fructe lici, iasomie si ceai verde de cea mai buna calitate fac din acest mix o bautura delicioasa. Frunzele Kamairicha stil Chunmee prind viata prin adaugarea unor note pican..
Ceai verde Misantla Vanilla-%
Ceai verde Misantla Vanilla
37.50 RON
Ceaiul verde Misantla Vanilla utilizeaza frunze premium din regiunea Uva din Sri Lanka. Preluand numele dintr-o zona din Mexic unde vanilia a fost produsa in premiera pentru comert, aroma naturala de ..

Ceai verde de calitate superioara

Ceaiul verde este disponibil intr-o gama larga de soiuri care ofera calitati si proprietati diferite, dar benefice pentru asigurarea unui stil de viata sanatos. Este un ceai puternic aromat si racoritor a carui prospetime va impresiona de fiecare data.

Sunt bine cunoscute proprietatiile sale puternic antioxidante dar si beneficiile pe care le ofera in urmarea dietelor sanatoase de slabire. Ceaiul verde ajuta la buna functionare a organismului si intareste sistemul imunitar. Datorita aromei sale specifice poate fi si un frumos cadou pe care il poti oferi celor dragi.

Alege aroma dorita de ceai verde de calitate superioara din gama noastra!