phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai alb

Filtre - 0
Ceai alb Chantilly Cream Chaicha-%
Ceai alb Chantilly Cream Chaicha
36.50 RON
Chantilly Cream Chaicha este un ceai alb aromatizat care folosește frunzele de la Pai Mu Tan din varietatea de frunze cunoscute sub numele de Narcissus, de asemenea cunoscute si sub denumirea de Chaic..
Ceai alb China Pai Mu Tan-%
Ceai alb China Pai Mu Tan
22.50 RON
Ceaiul alb, natural uscat, depinde foarte mult de temperaturi care sa nu fie nici prea inalte, dar nici prea scazute. Atat primele doua frunze, cat si mugurii ar trebui sa fie de un verde foarte desch..
Ceai alb Kenya Tinderet-%
Ceai alb Kenya Tinderet
48.50 RON
Kenya Tinderet este un ceai alb facut manual cu adevarat uimitor, care provine din una din cele mai cunoscute regiuni de ceai din Kenya. Pe dealurile Nandi, intr-un peisaj luxuriant, aceste tufisuri d..

Ceai alb premium

Obtinerea ceaiului alb premium presupune un proces de productie complex si specific care trebuie sa urmeze o serie de reguli bine stabilite: poate fi cules doar pe parcursul unei perioade scurte de timp in fiecare an, este preparat doar din frunzele tinere ale plantei de ceai si reteta propriu-zisa de productie este pastrata secreta. De aceea ceaiul alb nu este la fel de popular si disponibil precum celelalte soiuri cu care se inrudeste.

Ceaiul alb premium de la Esensis este apreciat tocmai datorita unicitatii sale, dar si datorita beneficiilor multiple pe care le aduce organismului atunci cand este baut cu regularitate.