ceaiul ca stil de viata, obiceiurile si structura vietii noastre

lectura de 2 minute

Obiceiurile alcatuiesc structura vietii noastre.

Indiferent daca suntem constienti sau nu, marea majoritate a comportamentului nostru este guvernat de obiceiuri, ceea ce inseamna ca, pentru a ne schimba viata, trebuie sa intelegem cum sa ne schimbam obiceiurile.

Dar obiceiurile schimbatoare sunt dificile. O parte din motiv este faptul ca, credem in mod eronat anumite mituri despre schimbarea obiceiurilor. Unul dintre cele mai populare mituri este ca: „Nu-mi pot schimba comportamentul pentru ca nu am disciplina suficienta”.

Ideea ca singura modalitate de a schimba obiceiurile proaste este prin colectarea unor cantitati mari de disciplina NU este adevarata.

De fapt, nu aveti nevoie de multa disciplina pentru a crea obiceiuri pozitive. Pur si simplu trebuie sa luati ACTIUNE (indiferent cat de imperfecta este acea actiune).

Cu cat actionati mai mult, cu atat actiunea devine mai rutina si, in cele din urma, se creeaza un nou obicei (un proces care dureaza in medie 66 de zile). Odata ce esti obisnuit, actiunea pozitiva devine un comportament aproape inconstient pe care il repeti mereu.

Si vorbind despre actiune, mi-ar placea sa faci una chiar acum.

Daca vrei sa-ti schimbi stilul de viata, incepe ziua cu cel mai bun ceai! Iti vei implini prima regula a sanatatii. Asta iti va da un sentiment de mandrie si te va incuraja sa faci o alta schimbare, si alta, si alta. Consumand ceai in primul rand pentru sanatate, iti va intari faptul ca schimbarea incepe cu lucrurile mici. Daca nu poti face lucruri mici pentru sanatatea ta, nu vei reusi niciodata sa faci lucruri mari. Fa pasul! Incepe ziua cu un ceai verde de la esensis.ro!

O dovada ca se poate, vine de la prietena noastra, Ana-Maria Baghiu din Focsani. Ana-Maria ne-a descoperit blogul, apoi ne-a testat ceaiurile si a contribuit la formarea comunitatii noastre. Acum, Ana-Maria este un model de urmat si inspira la randul ei alte mamici pentru a-si imbunatati stitul de viata. O poti gasi aici, unde poti citi un emotionant articol pe care l-a scris despre noi. Ii multumim!

Fii bun si sustine acest business!

Fii bun si sustine acest business printr-o redistribuire a articolelor noastre! Cu siguranta vei intalni persoane care iti vor multumi. Numai impreuna putem fi o comunitate. 

Pentru sanatatea si fericirea ta,

echipa esensis.ro

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informarii dumneavoastra personale. Scopul acestui blog este sa furnizeze informatii utile de ordin general in legatura cu subiectul tratat. Esensis.ro nu iti propune sub nicio forma sa substituie sfatul medicului sau al altor profesionisti medicali, dat în functie de afectiunile de care sufera cititorul, de simptomele sau grijile sale. Daca cititorul are nevoie de asistenta medicala personala, legata de sanatate, de dieta, de exercitiile fizice sau de alta natura, el ar trebui sa consulte un medic competent si/sau alti profesionisti medicali calificati. Autorul nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru efectele negative pe care le poate resimti cititorul ca rezultat direct ori indirect al aplicarii sugestiilor din acest site sau al aplicarii programelor recomandate aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>