prana chai, masala chai original blend, 1kg

un amestec masala, bine echilibrat, neted si usor picant

338,00 lei

4 în stoc

Ce este amestecul masala chai, original blend un produs original de la Prana Chai?

Este un ceai reconfortant, destul de diferit de orice ati consumat vreodată. O combinație goldilocks de condimente întregi și miere – nu prea picant, nici prea dulce. Amestecul de Masala Chai Original este echilibrat frumos, neted si usor picant.

Amestecul masala chai este realizat cu dragoste in Melbourne, Australia, din ceai negru premium, condimente intregi si ghimbir. Acest chai este amestecat cu miere australiana pura pentru a lega toate aromele. Pentru a pastra Prana (forta vitala) din fiecare ceasca, amestecurile sunt facute cu toate ingredientele naturale, fara îndulcitori artificiali, conservanti sau aditivi.

Cine este Prana Chai?

Prana Chai este o companie din Melbourne, Australia. Este specializata in producerea de masala chai indian, de specialitate. In urmă cu peste zece ani, Vincent Conti si Mario Minichilli au deschis o cafenea in St Kilda, Melbourne, Australia si au început să dezvolte un amestec de chai care să fie servit alături de cafea de specialitate. Pe masura ce si-au perfectionat reteta, clientii au inceput sa-si iubeasca chai-ul, iar soarta a creat o prietenie cu Koray Gencel. Acum, Prana Chai este servit in cafenelele de top din intreaga lume!

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura calda

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura rece

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea, bautura calda, ghidul barista

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea pentru consum la „to go” (pachet), bautura calda

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Misiunea Mukti

Prin Mukti Australia si partenerul lor din India – „Pandita Ramabai Mukti Mission” – Prana Chai ajuta la educatia fetelor din India. In Sri Lanka – parteneriatul lor cu „Wings of Hope” – ofera asistenta in educatie atat fetelor, cat si baietilor. Cand fetele sunt educate, comunitati întregi prospera.

Dificultati extreme precum saracia, casatoria timpurie si inegalitatea dintre sexe obliga milioane de fete sa paraseasca scoala, facandu-le vulnerabile.

Prana Chai doneaza 2 dolari australieni pentru fiecare punga de Prana Chai de 250 g vanduta. Prin aceste donatii, Mukti va sprijini educatia, sanatatea si nevoile de bunastare ale copiilor din India si Sri Lanka. Cumparand o punga de Prana Chai de 250 g, nu doar ca va bucurati de o experienta autentica si delicioasa, dar contributia voastra are un impact semnificativ in sprijinirea educatiei, sanatatii si bunastarii copiilor din India si Sri Lanka. Fiecare punga cumparata inseamna nu doar o calatorie gustativa, ci si un pas catre schimbarea vietilor celor mai putin privilegiati.

gramaj

1kg

ingrediente

ceai negru, miere pura, scortisoara, cardamom, anason stelar, cuisoare, boabe de piper, ghimbir

origine

Australia, India, Sri Lanka, Guatemala

valori nutritionale

valori energetice per 100 ml: 43 Kcal/ 180 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 9.5 g din care zaharuri 7.8 g; proteine: 0.4 g; sodiu: 80 mg; potasiu: 130 mg, calciu: 6 mg, fier: 0.5 mg; vitamiana D < 1 mcg.

valori energetice per portie (20 g): 31 Kcal/ 135 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 7.1 g din care zaharuri 5.9 g; proteine: 0.3 g; sodiu: 60 mg; potasiu: 95 mg, calciu: 5 mg, fier: 0.4 mg; vitamiana D < 0.8 mcg.

Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata o reteta pentru acasa:

Prana Chai Original Blend pentru acasa, bautura calda

Timp: 3 min
Portii: 1 (dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml)

Ingrediente
16 g (o lingura masala chai orginal blend)
250 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)

Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-un ibric laptele vegetal cu 16 g masala chai si amestecati pana devine cremos. Opriti focul inainte sa fiarba. Strecurati, turnati intr-un pahar si serviti.

Prana Chai Original Blend pentru acasa, bautura rece

Timp: 4 ore
Portii: 2

Ingrediente
32 g (2-3 linguri masala chai original blend)
500 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)

Mod de preparare
Puneti masala chai intr-un infuzor de metal pentru ceai. Introduceti infuzorul in ibric (sau sticla pentru infuzat) si adaugati lapte vegetal. La final, puneti totul la frigider pentru minim patru ore sau lasati peste noapte. Dupa infuzie, scoateti infuzorul si serviti.

Lapte proaspat de ovaz preparat acasa

Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.

Numar de porti
9

Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata

Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.

Ce este amestecul masala chai, original blend un produs original de la Prana Chai?

Este un ceai reconfortant, destul de diferit de orice ati consumat vreodată. O combinație goldilocks de condimente întregi și miere – nu prea picant, nici prea dulce. Amestecul de Masala Chai Original este echilibrat frumos, neted si usor picant.

Amestecul masala chai este realizat cu dragoste in Melbourne, Australia, din ceai negru premium, condimente intregi si ghimbir. Acest chai este amestecat cu miere australiana pura pentru a lega toate aromele. Pentru a pastra Prana (forta vitala) din fiecare ceasca, amestecurile sunt facute cu toate ingredientele naturale, fara îndulcitori artificiali, conservanti sau aditivi.

Cine este Prana Chai?

Prana Chai este o companie din Melbourne, Australia. Este specializata in producerea de masala chai indian, de specialitate. In urmă cu peste zece ani, Vincent Conti si Mario Minichilli au deschis o cafenea in St Kilda, Melbourne, Australia si au început să dezvolte un amestec de chai care să fie servit alături de cafea de specialitate. Pe masura ce si-au perfectionat reteta, clientii au inceput sa-si iubeasca chai-ul, iar soarta a creat o prietenie cu Koray Gencel. Acum, Prana Chai este servit in cafenelele de top din intreaga lume!

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura calda

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura rece

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea, bautura calda, ghidul barista

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea pentru consum la „to go” (pachet), bautura calda

Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.

Misiunea Mukti

Prin Mukti Australia si partenerul lor din India – „Pandita Ramabai Mukti Mission” – Prana Chai ajuta la educatia fetelor din India. In Sri Lanka – parteneriatul lor cu „Wings of Hope” – ofera asistenta in educatie atat fetelor, cat si baietilor. Cand fetele sunt educate, comunitati întregi prospera.

Dificultati extreme precum saracia, casatoria timpurie si inegalitatea dintre sexe obliga milioane de fete sa paraseasca scoala, facandu-le vulnerabile.

Prana Chai doneaza 2 dolari australieni pentru fiecare punga de Prana Chai de 250 g vanduta. Prin aceste donatii, Mukti va sprijini educatia, sanatatea si nevoile de bunastare ale copiilor din India si Sri Lanka. Cumparand o punga de Prana Chai de 250 g, nu doar ca va bucurati de o experienta autentica si delicioasa, dar contributia voastra are un impact semnificativ in sprijinirea educatiei, sanatatii si bunastarii copiilor din India si Sri Lanka. Fiecare punga cumparata inseamna nu doar o calatorie gustativa, ci si un pas catre schimbarea vietilor celor mai putin privilegiati.

gramaj

1kg

ingrediente

ceai negru, miere pura, scortisoara, cardamom, anason stelar, cuisoare, boabe de piper, ghimbir

origine

Australia, India, Sri Lanka, Guatemala

valori nutritionale

valori energetice per 100 ml: 43 Kcal/ 180 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 9.5 g din care zaharuri 7.8 g; proteine: 0.4 g; sodiu: 80 mg; potasiu: 130 mg, calciu: 6 mg, fier: 0.5 mg; vitamiana D < 1 mcg.

valori energetice per portie (20 g): 31 Kcal/ 135 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 7.1 g din care zaharuri 5.9 g; proteine: 0.3 g; sodiu: 60 mg; potasiu: 95 mg, calciu: 5 mg, fier: 0.4 mg; vitamiana D < 0.8 mcg.

Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata o reteta pentru acasa:

Prana Chai Original Blend pentru acasa, bautura calda

Timp: 3 min
Portii: 1 (dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml)

Ingrediente
16 g (o lingura masala chai orginal blend)
250 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)

Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-un ibric laptele vegetal cu 16 g masala chai si amestecati pana devine cremos. Opriti focul inainte sa fiarba. Strecurati, turnati intr-un pahar si serviti.

Prana Chai Original Blend pentru acasa, bautura rece

Timp: 4 ore
Portii: 2

Ingrediente
32 g (2-3 linguri masala chai original blend)
500 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)

Mod de preparare
Puneti masala chai intr-un infuzor de metal pentru ceai. Introduceti infuzorul in ibric (sau sticla pentru infuzat) si adaugati lapte vegetal. La final, puneti totul la frigider pentru minim patru ore sau lasati peste noapte. Dupa infuzie, scoateti infuzorul si serviti.

Lapte proaspat de ovaz preparat acasa

Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.

Numar de porti
9

Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata

Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.

Recenzii

din 3 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Marcel

    Acest produs este peste asteptari. Noi il consum zilnic. Recomand cu toata sinceritatea!

  2. Andrei

    Majoritatea cafenelelor folosesc sirop de Masala, pentru ca e mai usor si rapid de folosit, insa nu se compara cu aroma si gustul acestui produs. Plus ca siropurile sunt pline de zahar, ceea ce le deosebeste de produsele artizanale, premium ca acesta. Recomand cu toata increderea.

  3. Tudor

    Pentru noi e cea mai buna solutie ambalarea la 1 kg, pentru ca avem un consum mare de Masala Chai in cafenea. Ne-ar fi placut sa existe solutii de ambalare la 1 kg si pentru cel cu turmeric, dar ne adaptam la ceea ce se ofera. Multumim ca ati facut posibil ca acest produs sa fie disponibil si pe piata din Romania.