cutie metalica pentru ceai 10x10x10
cutie metalica pentru ceai 10x10x10
o cutie creata de designerul Mikael Axelsson
26,95 lei
6 în stoc
Cutie metalica pentru ceai
Cutie metalica pentru ceai, cafea dar potrivită si pentru alte alimente uscate. Designer cutie: Mikael Axelsson. Cutiile metalice sunt un mod ideal de depozitare a ceaiului/cafelei deoarece va pastreaza ceaiurile si/sau cafeaua departe de lumina, aer, umiditate si mirosurile puternice, prelungind aroma si culoarea excelenta a ceaiului/cafelei. Puteti alege sa utilizati mai multe dimensiuni de cutii – una mai mare pentru depozitarea ceaiului vrac – si una mai mica pentru a pastra ceaiurile pe care le serviti zilnic, pentru o mai usoara manipulare la servire. A se spala inainte de prima utilizare.
Depozitarea corecta a ceaiului este extrem de importanta!
Ceaiul care este depozitat in mod necorespunzator va deveni rasuflat sau ranced mai repede. Deasemenea, poate acumula impuritati care modifica atat aroma cat si gustul si sa dauneze organismului. Prin urmare, este foarte important sa inveti cum sa pastrezi în mod corespunzator ceaiurile, astfel incat acestea sa ramana cat mai proaspete, mai curate si mai aromate.
Daca nu este depozitat corect, chiar cel mai bun ceai se va altera usor, transformandu-se in culoare inchisa, gust ranced, care este in mod esential cauzat de schimbarea substantelor din ceai. In cazul in care ceaiul este expus la temperaturi ridicate, umiditate si lumina solara, ingredientele din ceai vor accelera transformarea, astfel incat sa distruga ceaiul intr-un timp scurt.
De ce se inrautateste ceaiul?
Daca nu este depozitat corect, chiar cel mai bun ceai se va altera usor, transformandu-se in culoare inchisa, gust ranced, care este in mod esential cauzat de schimbarea substantelor din ceai. In cazul in care ceaiul este expus la temperaturi ridicate, umiditate si lumina solara, ingredientele din ceai vor accelera transformarea, astfel incat sa distruga ceaiul intr-un timp scurt.
Principalii factori care cauzeaza deteriorarea ceaiului:
- lumina
- temperatura
- umiditatea
- oxigenul
- microorganismele
- poluarea mirosurilor
Ce recipiente nu sunt recomandate pentru depozitarea ceaiului?
- punga de plastic – este usor sa produca mirosuri in conditii sigilate si in conditii de temperatura ridicata
- sticla transparenta fara protectie UV – deoarece lumina oxideaza substanta ceaiului, nu numai ca va slabi aroma de ceai, ci va afecta si calitatea ceaiului
- punga de hartie – este posibil sa absoarba diverse mirosuri
- ziar – nu exista nici o îndoiala ca ceaiul va absorbi mirosul de cerneala al ziarelor
dimensiuni | 100 mm x 100 mm x 100 mm |
---|---|
capacitate stocare | aproximativ 250 g ceai de frunze sau 60 de saculeti piramidali biodegradabili |
material | otel, vopsea |
intretinere | se curata manual, nu se recomanda a fi curatata in masina de spalat vase |
Cutie metalica pentru ceai
Cutie metalica pentru ceai, cafea dar potrivită si pentru alte alimente uscate. Designer cutie: Mikael Axelsson. Cutiile metalice sunt un mod ideal de depozitare a ceaiului/cafelei deoarece va pastreaza ceaiurile si/sau cafeaua departe de lumina, aer, umiditate si mirosurile puternice, prelungind aroma si culoarea excelenta a ceaiului/cafelei. Puteti alege sa utilizati mai multe dimensiuni de cutii – una mai mare pentru depozitarea ceaiului vrac – si una mai mica pentru a pastra ceaiurile pe care le serviti zilnic, pentru o mai usoara manipulare la servire. A se spala inainte de prima utilizare.
Depozitarea corecta a ceaiului este extrem de importanta!
Ceaiul care este depozitat in mod necorespunzator va deveni rasuflat sau ranced mai repede. Deasemenea, poate acumula impuritati care modifica atat aroma cat si gustul si sa dauneze organismului. Prin urmare, este foarte important sa inveti cum sa pastrezi în mod corespunzator ceaiurile, astfel incat acestea sa ramana cat mai proaspete, mai curate si mai aromate.
Daca nu este depozitat corect, chiar cel mai bun ceai se va altera usor, transformandu-se in culoare inchisa, gust ranced, care este in mod esential cauzat de schimbarea substantelor din ceai. In cazul in care ceaiul este expus la temperaturi ridicate, umiditate si lumina solara, ingredientele din ceai vor accelera transformarea, astfel incat sa distruga ceaiul intr-un timp scurt.
De ce se inrautateste ceaiul?
Daca nu este depozitat corect, chiar cel mai bun ceai se va altera usor, transformandu-se in culoare inchisa, gust ranced, care este in mod esential cauzat de schimbarea substantelor din ceai. In cazul in care ceaiul este expus la temperaturi ridicate, umiditate si lumina solara, ingredientele din ceai vor accelera transformarea, astfel incat sa distruga ceaiul intr-un timp scurt.
Principalii factori care cauzeaza deteriorarea ceaiului:
- lumina
- temperatura
- umiditatea
- oxigenul
- microorganismele
- poluarea mirosurilor
Ce recipiente nu sunt recomandate pentru depozitarea ceaiului?
- punga de plastic – este usor sa produca mirosuri in conditii sigilate si in conditii de temperatura ridicata
- sticla transparenta fara protectie UV – deoarece lumina oxideaza substanta ceaiului, nu numai ca va slabi aroma de ceai, ci va afecta si calitatea ceaiului
- punga de hartie – este posibil sa absoarba diverse mirosuri
- ziar – nu exista nici o îndoiala ca ceaiul va absorbi mirosul de cerneala al ziarelor
dimensiuni | 100 mm x 100 mm x 100 mm |
---|---|
capacitate stocare | aproximativ 250 g ceai de frunze sau 60 de saculeti piramidali biodegradabili |
material | otel, vopsea |
intretinere | se curata manual, nu se recomanda a fi curatata in masina de spalat vase |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.