phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai Oolong

Filtre - 0
Ceai Oolong Formosa Fancy-%
Ceai Oolong Formosa Fancy
54.90 RON
Acest ceai Formosa face parte din gama "fancy" si, chiar daca nu contine atat de multe varfuri albe asemeni gradelor superioare, ofera totusi o cana minunata cu aroma fructata, cu un gust bun care sta..
Ceai Oolong Ti Kuan Yin-%
Ceai Oolong Ti Kuan Yin
42.50 RON
Ceaiul Oolong Ti Kuan Yin este un ceai cultivat in provincia Fujian din China si are o serie de povestiri minunate, mitologice care inconjoara originea sa, fiind cunoscut sub numele de Zeita Fiului lu..
Ceai Oolong Orange Blossom-%
Ceai Oolong Orange Blossom
35.90 RON
Ceaiul Oolong Orange Blossom este o combinatie minunata de oolong cultivat in regiunea Tungting din Taiwan cu un ceai negru rafinat de Ceylon din Sri Lanka, petale de iasomie si coaja de portocala usc..

Ceai de calitate superioara Oolong

Ceaiul Oolong are origini asiatice provenind din zona Chinei sau a Taiwanului. Poarta denumirea de Dragon Negru si se evidentiaza prin aroma sa usor dulceaga si blanda. Este bogat in magneziu, calciu, cupru, seleniu, potasiu si contine vitaminele A, B, C, E si K fiind benefic pentru un stil de viata activ si sanatos.

Avantajul consumului de ceai de calitate superioara Oolong consta in faptul ca aceeasi doza poate fi refolosita de pana la 3, 4 ori fara a-si pierde din savoare si prospetime: este bun atat cald, cat si rece in functie de preferinte si de anotimpul in care este consumat.