cum vă livrăm ceaiurile. tehnologia JenFresh de ambalare în vid

lectură de 2 minute

Din preocuparea furnizorilor noștri pentru a obține cel mai bun ambalaj pentru ceai s-a născut tehnologia JenFresh, la care s-a lucrat o lungă perioada de timp. Astfel, felul cum îți livrăm ceaiurile face ca acestea sa ajungă la tine la fel de proaspete precum erau în primele ore de la culegere.

JenFresh este o tehnologie prin care ceaiurile noastre sunt ambalate și sigilate sub vid chiar pe domeniile de ceai de unde acestea provin. Prin acest remarcabil proces, oxigenul este scos din pungă, pentru a păstra ceaiul oferit la fel de proaspăt precum era îîn primele ore de la culegere. Acesta fiind unul dintre secretele calității deosebite a ceaiurilor noastre.

ambalare și dimensiuni

mostre

Aceste ambalaje sunt reutilizabile, resigilabile și sunt pline fie cu frunze vrac, fie cu ceai la săculeți piramidali biodegradabili, în funțtie de comanda ta. Dacă optați pentru ceai vrac, cantitatea din interiorul pungii depinde de ceaiul ambalat, dimensiunea și volumul frunzelor, dar în medie găsiți suficiente frunze pentru a face aproximativ 6-8 cești de ceai. Dacă optați pentru varianta de saculeti piramidali, vei găsi patru săculeți piramidali în fiecare mostră.

 • Dimensiuni ambalaj: Înăltime 130mm x Lățime 80mm x Adâncime 40mm
 • Perioada de valabilitate: 2 ani

ambalare la cutie de carton – 30g, 50g, 100g* sau 15 piramide

Ambalajele de carton pot fi cu frunze vrac sau cu piramide. Gramajul poate varia ușor în funcție de dimensiunea frunzei. Fiecare categorie de ceai este reprezentată de motivul său ilustrativ pentru identificare ușoară și este prezentată pe partea frontală a cutiei.

ce găsim în interiorul cutiei?

În interiorul fiecarei cutii se află o pungă argintie, biodegradabilă, special concepută, care conține frunze de ceai sau săculeți piramdali. Scopul acestui proces este menținerea prospețimii, păstrarea frunzelor intacte și reducerea costurilor de transport prin reducerea cantității de aer din ambalaj. Astfel, greutățile volumetrice se bazează pe produsul în sine care se transportă și nu pe aer. Nu numai ca este un mod mult mai eficient din punct de vedere al costului de transport al ceaiului, ci reduce emisiile de carbon din timpul transportului reducând greutatea totală a autoutilitarei. Ceea ce, desigur, este benefic pentru mediul înconjurator, diminuând poluarea. 

 • Dimensiunile cutiei de carton: Înălțime 200mm x Lățime 97mm x Adâncime 32mm
 • Perioada de valabilitate a ceaiului din frunze vrac ambalat la 30g, 50g sau 100g: 2 ani
 • Perioada de valabilitate a ceaiului la piramidă ambalat la unități a câte 15 săculeți: 4 ani

* gramajul poate varia în funcție de dimensiunea frunzei

ambalare la pachet – 250g*, 500g* sau 90 de piramide

De regulă, acest tip de ambalare este destinat în special domeniului horeca, cum ar fi cafenelele, ceanăriile sau restaurantele. Toate pachetele noastre sunt special concepute pentru a proteja ceaiul pe care îl conțin. Procesul nostru unic de ambalare elimină aerul, iar vidul închide ambalajul păstrând ceaiul din interior în stare perfectă. Efectele acestui proces înseamnă că termenul de valabilitate este considerabil prelungit. Pachetul în vid furnizează o ambalare evidentă, costurile de expediere și emisiile de carbon din timpul transportului prin reducerea greutății autoutilitarei sunt reduse. 

 • Dimensiuni: Înălțime 150mm x Lățime 125mm x Adâncime 80mm**
 • Perioada de valabilitate a ceaiului din frunze vrac ambalat în vid: 10 ani
 • Perioada de valabilitate a ceaiului la piramidă ambalat în vid: 4 ani

* gramajul poate varia în funcție de dimensiunea frunzei

** volumul poate varia in functie de dimensiunea frunzei

matcha – 40g

Aceste cutii din plastic pentru Matcha sunt ideale pentru transportul și depozitarea ceaiurilor Matcha. Fiecare cutie conține ceaiul ambalat și sigilat, o cutie special concepută pentru alimente, având un capac etanș, prin presare.

 • Dimensiuni: Diametru 49mm x Înălțime 58mm
 • Perioada de valabilitate 2 ani, dar nu mai mult de 3 luni de la deschidere.

matcha – 30g

Aceste cutii metalice pentru Matcha sunt ideale pentru transportul și depozitarea ceaiurilor Matcha. Fiecare cutie conține ceaiul ambalat și sigilat, o cutie special concepută pentru alimente, având un capac etanș prin înfiletare.

 • Dimensiuni: Diametru 58mm x Înălțime 59mm
 • Perioada de valabilitate 2 ani, dar nu mai mult de 3 luni de la deschidere.

cu ce vă livrăm ceaiurile

Acum că am aflat cum vă livrăm ceaiurile, să aflăm cu ce vi le livrăm. Pentru comenzile transmise până la ora 15:00, ceaiurile ajung la voi în ziua imediat următoare, dacă este zi lucrătoare. Ele se livrează prin intermediul firmelor de curierat național. Uneori, e posibil ca în timpul transportului ambalajele de carton să fie deterioare, dar vă asigurăm că acest lucru nu afectează calitatea ceaiului din punga care se regăsește în cutia de carton. Dacă ceaiul este achiziționat pentru a fi făcut cadou, însă ambalajul este deteriorat, vă rugăm să ne contactați și vi-l înlocuim imediat fără niciun cost suplimentar.

Vă așteptăm în magazinul nostru!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>