cum prevenim alterarea ceaiului

lectura de 1 minut

Expunerea vizuala a ceaiurilor a avut mereu  un impact fabulos si tentant in a atrage privirele consumatorilor sau de ce nu, a oaspetilor. 

Pentru ca expunerea vizuala a ceaiurilor sa aiba impact, ele trebuie sa fie depozitate intr-un borcan de sticla transparent. Dupa cum stim, toate tipurile de ceaiuri ar trebui sa stea departe de lumina directa a soarelui (razele UV). Expunerea la lumina poate incepe foarte repede sa erodeze calitatea ceaiului.

ce facem in acest caz?

Pentru a depasi acest lucru, avem pentru tine borcanul de sticla cu un strat UV specializat. Acesta va stoca, afisa si, foarte important, iti va proteja ceaiurile. Acoperirea speciala este aplicata pe partea exterioara a borcanului, astfel incat sa nu vina in contact cu ceaiul si sa nu se spele sau sa se uzeze. Astfel, vasul poata fi curatat si reciclat atunci cand este necesar. 

Ori de cate ori este posibil, sa pastrati borcanele cat mai complete posibil. In acest fel exista mai putin aer ambiental in borcane. Asta va ajuta ceaiul sa se mentina mai proaspat pentru mai mult timp.

Pentru consumatorii de ceafea, acest borcan cu filtru UV protejeaza la fel de bine si cafeaua boabe sau macinata.

Daca totusi nu doresti un borcan de sticla cu filstru UV, ai la dispozitie o varianta de stocare mai ieftina, la fel de practica. Iti putem oferi clasicele cutii metalice de 200g, respectiv 400g.

Cutiile metalice sunt un mod ideal de depozitare a ceaiului, deoarece va pastreaza ceaiurile departe de lumina, aer, umiditate si mirosurile puternice, prelungind aroma si culoarea excelenta a ceaiului. Potii alege sa utilizezi mai multe dimensiuni de cutii. Una mai mare pentru depozitarea ceaiului vrac. Una mai mica pentru a pastra ceaiurile pe care le servesti zilnic, pentru o mai usoara manipulare la servire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>