pamatuf pentru matcha, chasen, recipiente mici
pamatuf pentru matcha, chasen, recipiente mici
creata artizanal din bambus, pentru recipiente mici
85,50 lei
3 în stoc
Un pamatuf de bambus pentru matcha (numit si Chasen) este folosit in mod traditional pentru pregatirea ceaiului japonez matcha in timpul ceremoniei de ceai. Pamatuful (sau matura) din bambus pentru matcha este creata artizanal, intr-un stil traditional, care va spori bucuria de a face ceai matcha.
Acest model de pamatuf este proiectat special pentru a fi utilizat in recipiente cu diametrul mai mic decat cel al bolurilor traditionale de Matcha, cum ar fi cestile, paharele si alte tipuri de recipiente similare. Designul sau compact si eficient asigura o amestecare optima a pudrei de Matcha, chiar si în spatii restranse, oferindu-va o experienta autentica si de calitate in prepararea ceaiului.
Inainte de utilizare, se inmoaie pamatuful pentru cateva secunde in apa fierbinte pentru a-l detensiona. Pentru o utilizare corecta a pamatufului, evitati apasarea acestuia pe fundul sau marginile cestii. In schimb, atingeti usor suprafetele cestii. Miscarile trebuie sa fie energice, dar delicate, pentru a asigura o amestecare eficienta fara a deteriora pamatuful. Acest produs se curata cu apa calda dupa fiecare utilizare, fara a folosi detergent.
material | creat artizanal din bambus |
---|---|
dimensiune | L = 150 mm, D = 35 mm |
Un pamatuf de bambus pentru matcha (numit si Chasen) este folosit in mod traditional pentru pregatirea ceaiului japonez matcha in timpul ceremoniei de ceai. Pamatuful (sau matura) din bambus pentru matcha este creata artizanal, intr-un stil traditional, care va spori bucuria de a face ceai matcha.
Acest model de pamatuf este proiectat special pentru a fi utilizat in recipiente cu diametrul mai mic decat cel al bolurilor traditionale de Matcha, cum ar fi cestile, paharele si alte tipuri de recipiente similare. Designul sau compact si eficient asigura o amestecare optima a pudrei de Matcha, chiar si în spatii restranse, oferindu-va o experienta autentica si de calitate in prepararea ceaiului.
Inainte de utilizare, se inmoaie pamatuful pentru cateva secunde in apa fierbinte pentru a-l detensiona. Pentru o utilizare corecta a pamatufului, evitati apasarea acestuia pe fundul sau marginile cestii. In schimb, atingeti usor suprafetele cestii. Miscarile trebuie sa fie energice, dar delicate, pentru a asigura o amestecare eficienta fara a deteriora pamatuful. Acest produs se curata cu apa calda dupa fiecare utilizare, fara a folosi detergent.
material | creat artizanal din bambus |
---|---|
dimensiune | L = 150 mm, D = 35 mm |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.