phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Infuzii de fructe

Filtre - 0
Ceai de fructe Apple & Cranberry-%
Ceai de fructe Apple & Cranberry
38.90 RON
Ceaiul cu mere si merisoare foloseste cele mai bune ingrediente, astfel ca fiecare inghititura sa ofere note de tarta de fructe, o astringenta dulce cu o nota florala de final minunata. Este delicios ..
Ceai de fructe Apple Spiced-%
Ceai de fructe Apple Spiced
35.90 RON
Ceaiul de fructe Apple Spiced este o experienta serioasa, delicioasa a merelor, una pe care nu te-ai astepta sa o gasesti decat intr-un ceai plin de opulenta ca acesta. In mod natural, bucatile de mer..
Ceai de fructe Delicious Berry-%
Ceai de fructe Delicious Berry
32.90 RON
Wow! Acest incredibil ceai de fructe si plante are un gust fantastic si este atat de revigorant! Combinatia de hibiscus, coacaze negre si boabe de soc dau nastere celor mai extraordinare arome, ce eva..
Ceai de fructe Malibu Dream-%
Ceai de fructe Malibu Dream
33.90 RON
Un ceai de fructe si petale de hibiscus cu adevarat visator, cu un gust tropical exceptional subliniat prin adaugarea de nuca de cocos. Ceaiul de fructe Malibu Dream cu siguranta traieste pana la nume..
Ceai de fructe Orange & Apple-%
Ceai de fructe Orange & Apple
31.90 RON
Combinatia de bucati de mere, portocale si plante produce un ceai cu adevarat racoritor, nu prea dulce, care potoleste setea. Fara cofeina si cu vitamina C, fiecare ceasca este o explozie de arome si ..
Ceai de fructe Teddy Bear's Choice-%
Ceai de fructe Teddy Bear's Choice
35.90 RON
Orice ursulet care se respecta stie ca atunci cand i se ofera un ceai fructat, plin de vitamina C si cu gust de caramel cremos este cu siguranta "timpul pentru ceai". Fie ca esti un ursulet care se pr..
Ceai de fructe Tropical Mango-%
Ceai de fructe Tropical Mango
32.90 RON
Acest ceai are o aroma deosebita de mango, fara a fi prea dulce. Astfel cu fiecare ceasca iti vei potoli setea si te vei simti odihnit. Plin de vitamina C si fara cofeina, acest ceai de fructe si plan..

Infuzii de fructe aromate

Infuziile de fructe vor aduce savoare si aroma in casa ta. Joaca-te si experimenteaza noi arome pentru bauturi exotice care sa te faca sa uiti de stresul si oboseala acumulate pe parcursul unei zile incarcate.

Alege din gama Esensis de infuzii de fructe aromate si lasa-te cufundat intr-o lume plina de culori si arome delicioase!