phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Servirea ceaiului in felul tau

Servirea ceaiului in felul tau

Daca vizualizezi aceasta informatie de pe mobil, te invitam sa descoperi si versiunea desktop a magazinului nostru, unde in Meniul Suport vei gasi mai multe informatii despre servirea ceaiului, insa poti accesa si blogul esensis despre cat de mult ceai e prea mult, dar si alte informatii despre ceaiul cald sau ceaiul rece.

Fara indoiala, doresti sa ai un punct de vedere diferit atunci cand servesti ceaiul, asa ca sugeram intotdeauna sa incepi cu experienta pe care doresti sa o savurezi si nu neaparat partea practica a servirii ceaiului. Elibereaza-te de gandirea ca trebuie sa ai un anumit tip sau stil de ceainic, cesti, infuzori etc si concentreaza-te asupra a ceea ce doresti sa fie parte din experienta de a bea un ceai de calitate superioara. Vintage, Clasic, Retro, Oriental, Asiatic sau tematice, exista atat de multe stiluri si culturi diferite pe care le poti imbratisa.

Este posibil sa fii restrictionat de la buget sau sa ai deja ceainicele existente pe care le-ai utilizat cu ceaiuri clasice, dar ca sa consumi ceaiuri de calitate superioara nu inseamna ca trebuie sa cheltui mai multi bani pe ceaiuri sau cesti. Ceaiul de buna calitate se va potrivi cu stilul tau, indiferent de buget sau stil.

Odata ce ai viziunea pentru o experienta unica a ceaiului, poti ajunge la modalitatile practice de a servi cel mai bine ceaiul si de a face acest lucru. Exista multe moduri de a servi ceaiul, astfel ca ideea va fi una care se potriveste cu experienta ta de a consuma ceaiul, experienta pe care doresti sa o creezi, si nu o experienta de a bea ceaiul dupa reguli.