prana chai, masala chai turmeric blend, 250g

ultimele bucati; acest produs nu va mai fi disponibil pe Europa

84,50 lei

Stoc epuizat

Anunta-ma cand revine in stoc

Ce este amestecul masala chai, turmeric blend un produs original de la Prana Chai?

Amestecul de turmeric Prana Chai este realizat din condimente Chai autentice cu o portie de turmeric de calitate superioara, proaspat macinat. Ceai condimentat simplu, natural si delicios echilibrat facut numai din ingrediente bune.

Acest chai cu turmeric are un profil usor pamantiu, un pic diferit fata de amestecul Original Blend, cu note pronuntate de ghimbir si turmeric. O aroma care va aminteste de mirosul pamantului după o ploaie de primavara. Ingredientele combinate din acest chai proaspat cu turmeric pot ajuta la reducerea starii de greata, la prevenirea infectiilor bacteriene si la sprijinirea digestiei.

Amestecul nostru este realizat cu dragoste in Melbourne, Australia, din ceai negru premium, condimente intregi, turmeric si ghimbir. Acest chai este amestecat cu miere australiană suta la suta pura pentru a lega toate aromele. Pentru a pastra Prana (forta vitala) din fiecare ceasca, amestecurile noastre sunt facute cu toate ingredientele naturale, fara îndulcitori artificiali, conservanti sau aditivi.

Va deveni ceasca ta preferata de chai, pe care-o vei sorbi dintr-o singura inghititura. Amestecul de turmeric va ofera toata sanatatea pentru care turmericul este recunoscut, o bautură pe care veti ajunge sa o iubiti.

Care este rolul turmericului?

Turmericul este o plantă cu flori, Curcuma longa din familia ghimbirului, Zingiberaceae, ale cărei rădăcini sunt folosite la gătit. Este cunoscut pentru proprietatile sale incredibile antiinflamatorii si antioxidante. Turmericul ajuta la protectia peretelui intern (endoteliu) a vaselor sanguine de agresiunea adusă de sedentarismul pasiv. Reduce durerile post-interventii chirurgicale incepand din ziua a doua. Ajuta in preventia diabetului, prin rezistenta la insulina.

Ce rol are piperul in aceasta compozitie?

Aproximativ 5% din piperul negru contine un compus numit piperina, care este responsabil pentru aroma picanta a piperului. Piperina este un puternic inhibitor al metabolismului medicamentelor. Unul dintre modurile în care ficatul nostru scapa de substantele straine este de a le face solubile in apa, astfel incat sa poata fi excretate mai usor. Insa, aceasta molecula de piper negru inhiba procesul.

Turmericul consumat fara piper este eliminat cu ajutorul ficatului in proporție de pana la noua zeci la suta din organsim fara să aiba beneficiile enumerate mai sus. Adaosul de piper, chiar si unu la douazeci la o lingurita de turmeric, creste absorbtia in sange cu pana la doua mii la suta.

Cine este Prana Chai?

Prana Chai este o companie din Melbourne, Australia. Este specializata in producerea de masala chai indian, de specialitate. In urmă cu peste zece ani, Vincent Conti si Mario Minichilli au deschis o cafenea in St Kilda, Melbourne, Australia si au început să dezvolte un amestec de chai care să fie servit alături de cafea de specialitate. Pe masura ce si-au perfectionat reteta, clientii au inceput sa-si iubeasca chai-ul, iar soarta a creat o prietenie cu Koray Gencel. Acum, Prana Chai este servit in cafenelele de top din intreaga lume!

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura calda

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura rece

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea, bautura calda

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea pentru consum la „to go” (pachet), bautura calda

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Misiunea Mukti

Prin Mukti Australia si partenerul lor din India – „Pandita Ramabai Mukti Mission” – Prana Chai ajuta la educatia fetelor din India. In Sri Lanka – parteneriatul lor cu „Wings of Hope” – ofera asistenta in educatie atat fetelor, cat si baietilor. Cand fetele sunt educate, comunitati întregi prospera.

Dificultati extreme precum saracia, casatoria timpurie si inegalitatea dintre sexe obliga milioane de fete sa paraseasca scoala, facandu-le vulnerabile.

Prana Chai doneaza 2 dolari australieni pentru fiecare punga de Prana Chai de 250 g vanduta. Prin aceste donatii, Mukti va sprijini educatia, sanatatea si nevoile de bunastare ale copiilor din India si Sri Lanka. Cumparand o punga de Prana Chai de 250 g, nu doar ca va bucurati de o experienta autentica si delicioasa, dar contributia voastra are un impact semnificativ in sprijinirea educatiei, sanatatii si bunastarii copiilor din India si Sri Lanka. Fiecare punga cumparata inseamna nu doar o calatorie gustativa, ci si un pas catre schimbarea vietilor celor mai putin privilegiati.

gramaj

250g

ingrediente

ceai negru, miere pura, scortisoara, cardamom, anason stelar, cuisoare, boabe de piper, turmeric si ghimbir

origine

Australia, India, Sri Lanka, Guatemala

valori nutritionale

valori energetice per 100 ml: 43 Kcal/ 180 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 9.5 g din care zaharuri 7.8 g; proteine: 0.4 g; sodiu: 80 mg; potasiu: 130 mg, calciu: 6 mg, fier: 0.5 mg; vitamiana D < 1 mcg.

valori energetice per portie (20 g): 31 Kcal/ 135 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 7.1 g din care zaharuri 5.9 g; proteine: 0.3 g; sodiu: 60 mg; potasiu: 95 mg, calciu: 5 mg, fier: 0.4 mg; vitamiana D < 0.8 mcg.

Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata o reteta pentru acasa:

Prana Chai Turmeric Blend pentru acasa, bautura calda

Timp: 3 min
Portii: 1 (dintr-un pachet de 250 g Prana Chai Turmeric Blend putem prepara 15 portii a 250 ml)

Ingrediente
16 g (o lingura masala chai turmeric blend)
250 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)

Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-un ibric laptele vegetal cu 16 g masala chai si amestecati pana devine cremos. Opriti focul inainte sa fiarba. Strecurati, turnati intr-un pahar si serviti.

Prana Chai Turmeric Blend pentru acasa, bautura rece

Timp: 4 ore
Portii: 2

Ingrediente
32 g (2-3 linguri masala chai original blend)
500 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)

Mod de preparare
Puneti masala chai intr-un infuzor de metal pentru ceai. Introduceti infuzorul in ibric (sau sticla pentru infuzat) si adaugati lapte vegetal. La final, puneti totul la frigider pentru minim patru ore sau lasati peste noapte. Dupa infuzie, scoateti infuzorul si serviti.

Lapte proaspat de ovaz preparat acasa

Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.

Numar de porti
9

Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata

Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.

Ce este amestecul masala chai, turmeric blend un produs original de la Prana Chai?

Amestecul de turmeric Prana Chai este realizat din condimente Chai autentice cu o portie de turmeric de calitate superioara, proaspat macinat. Ceai condimentat simplu, natural si delicios echilibrat facut numai din ingrediente bune.

Acest chai cu turmeric are un profil usor pamantiu, un pic diferit fata de amestecul Original Blend, cu note pronuntate de ghimbir si turmeric. O aroma care va aminteste de mirosul pamantului după o ploaie de primavara. Ingredientele combinate din acest chai proaspat cu turmeric pot ajuta la reducerea starii de greata, la prevenirea infectiilor bacteriene si la sprijinirea digestiei.

Amestecul nostru este realizat cu dragoste in Melbourne, Australia, din ceai negru premium, condimente intregi, turmeric si ghimbir. Acest chai este amestecat cu miere australiană suta la suta pura pentru a lega toate aromele. Pentru a pastra Prana (forta vitala) din fiecare ceasca, amestecurile noastre sunt facute cu toate ingredientele naturale, fara îndulcitori artificiali, conservanti sau aditivi.

Va deveni ceasca ta preferata de chai, pe care-o vei sorbi dintr-o singura inghititura. Amestecul de turmeric va ofera toata sanatatea pentru care turmericul este recunoscut, o bautură pe care veti ajunge sa o iubiti.

Care este rolul turmericului?

Turmericul este o plantă cu flori, Curcuma longa din familia ghimbirului, Zingiberaceae, ale cărei rădăcini sunt folosite la gătit. Este cunoscut pentru proprietatile sale incredibile antiinflamatorii si antioxidante. Turmericul ajuta la protectia peretelui intern (endoteliu) a vaselor sanguine de agresiunea adusă de sedentarismul pasiv. Reduce durerile post-interventii chirurgicale incepand din ziua a doua. Ajuta in preventia diabetului, prin rezistenta la insulina.

Ce rol are piperul in aceasta compozitie?

Aproximativ 5% din piperul negru contine un compus numit piperina, care este responsabil pentru aroma picanta a piperului. Piperina este un puternic inhibitor al metabolismului medicamentelor. Unul dintre modurile în care ficatul nostru scapa de substantele straine este de a le face solubile in apa, astfel incat sa poata fi excretate mai usor. Insa, aceasta molecula de piper negru inhiba procesul.

Turmericul consumat fara piper este eliminat cu ajutorul ficatului in proporție de pana la noua zeci la suta din organsim fara să aiba beneficiile enumerate mai sus. Adaosul de piper, chiar si unu la douazeci la o lingurita de turmeric, creste absorbtia in sange cu pana la doua mii la suta.

Cine este Prana Chai?

Prana Chai este o companie din Melbourne, Australia. Este specializata in producerea de masala chai indian, de specialitate. In urmă cu peste zece ani, Vincent Conti si Mario Minichilli au deschis o cafenea in St Kilda, Melbourne, Australia si au început să dezvolte un amestec de chai care să fie servit alături de cafea de specialitate. Pe masura ce si-au perfectionat reteta, clientii au inceput sa-si iubeasca chai-ul, iar soarta a creat o prietenie cu Koray Gencel. Acum, Prana Chai este servit in cafenelele de top din intreaga lume!

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura calda

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai acasa, bautura rece

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea, bautura calda

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Cum preparam Prana Chai in cafenea pentru consum la „to go” (pachet), bautura calda

Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.

Misiunea Mukti

Prin Mukti Australia si partenerul lor din India – „Pandita Ramabai Mukti Mission” – Prana Chai ajuta la educatia fetelor din India. In Sri Lanka – parteneriatul lor cu „Wings of Hope” – ofera asistenta in educatie atat fetelor, cat si baietilor. Cand fetele sunt educate, comunitati întregi prospera.

Dificultati extreme precum saracia, casatoria timpurie si inegalitatea dintre sexe obliga milioane de fete sa paraseasca scoala, facandu-le vulnerabile.

Prana Chai doneaza 2 dolari australieni pentru fiecare punga de Prana Chai de 250 g vanduta. Prin aceste donatii, Mukti va sprijini educatia, sanatatea si nevoile de bunastare ale copiilor din India si Sri Lanka. Cumparand o punga de Prana Chai de 250 g, nu doar ca va bucurati de o experienta autentica si delicioasa, dar contributia voastra are un impact semnificativ in sprijinirea educatiei, sanatatii si bunastarii copiilor din India si Sri Lanka. Fiecare punga cumparata inseamna nu doar o calatorie gustativa, ci si un pas catre schimbarea vietilor celor mai putin privilegiati.

gramaj

250g

ingrediente

ceai negru, miere pura, scortisoara, cardamom, anason stelar, cuisoare, boabe de piper, turmeric si ghimbir

origine

Australia, India, Sri Lanka, Guatemala

valori nutritionale

valori energetice per 100 ml: 43 Kcal/ 180 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 9.5 g din care zaharuri 7.8 g; proteine: 0.4 g; sodiu: 80 mg; potasiu: 130 mg, calciu: 6 mg, fier: 0.5 mg; vitamiana D < 1 mcg.

valori energetice per portie (20 g): 31 Kcal/ 135 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 7.1 g din care zaharuri 5.9 g; proteine: 0.3 g; sodiu: 60 mg; potasiu: 95 mg, calciu: 5 mg, fier: 0.4 mg; vitamiana D < 0.8 mcg.

Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata o reteta pentru acasa:

Prana Chai Turmeric Blend pentru acasa, bautura calda

Timp: 3 min
Portii: 1 (dintr-un pachet de 250 g Prana Chai Turmeric Blend putem prepara 15 portii a 250 ml)

Ingrediente
16 g (o lingura masala chai turmeric blend)
250 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)

Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-un ibric laptele vegetal cu 16 g masala chai si amestecati pana devine cremos. Opriti focul inainte sa fiarba. Strecurati, turnati intr-un pahar si serviti.

Prana Chai Turmeric Blend pentru acasa, bautura rece

Timp: 4 ore
Portii: 2

Ingrediente
32 g (2-3 linguri masala chai original blend)
500 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)

Mod de preparare
Puneti masala chai intr-un infuzor de metal pentru ceai. Introduceti infuzorul in ibric (sau sticla pentru infuzat) si adaugati lapte vegetal. La final, puneti totul la frigider pentru minim patru ore sau lasati peste noapte. Dupa infuzie, scoateti infuzorul si serviti.

Lapte proaspat de ovaz preparat acasa

Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.

Numar de porti
9

Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata

Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.

Recenzii

din 6 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. George

    Am crezut ca se simte tare gustul de turmeric, dar e atat de discret, ca daca as face un test orb, nu cred ca as face diferenta intre acesta si cel Original Blend. Oricum, turmericul un puternic antiinflamator, nu poate face decat bine. Recomand!

  2. Andreea

    Produsele voastre sunt deosebite, întrec orice asteptări!

  3. Ana-Maria

    Unde ati fost pana acum de nu v-am gasit? Produsele voastre sunt deosebite, dar acest chai intrece orice asteptari! Recomand cu drag esensis. Livrare prompta, produse foarte bune!

  4. Marius

    Foarte bun! Eu il consum cu lapte de migdale. Recomand, ii da o nota speciala.

  5. Loredana Maria

    Am baut Prana Chai in Londra. N-as fi crezut ca gasesc produsul asta aici. Delicioasa varianta cu turmeric. Multumim pentru ca il faceti disponibil si pe piata noastra.

  6. Mihaela

    Foarte bun! Eu prefer varianta cu turmeric pentru proprietatile antiinflamatorii. Delicios! Recomand cu incredere. Livrare rapida si prompta.