prana chai, masala chai decaf blend, 1kg
un amestec masala, fara cofeina, bine echilibrat si la fel de gustos
338,00 lei
1 în stoc
Ce este amestecul masala chai, decaf blend un produs original de la Prana Chai?
Este amestecul nostru original, la fel de plin de savoare – dar fara cofeina.
Este un ceai reconfortant, cu un gust unic, diferit de orice ati incercat vreodata. O combinatie perfect echilibrata de condimente intregi si miere – nici prea picant, nici prea dulce. Prana Chai Decaf Blend imbina armonios suavitatea si picantul, pastrand aceeasi aroma bogata si intensa pe care o cunostetii si o iubiti din amestecul original.
Ceaiul negru este decafeinizat folosind Metoda CO2, care pastreaza aroma si beneficiile pentru sanatate. Frunzele de ceai sunt combinate cu un gaz natural, dioxid de carbon; CO2 atrage moleculele de cofeina si le indeparteaza din ceai. Cum moleculele de aroma sunt mai mari decat cele de cofeina, acestea raman intacte, pastrand astfel savoarea delicioasa a ceaiului negru, cu gust bogat!
Amestecul decafeinizat este preparat manual cu grija in Melbourne, folosind ceai negru decafeinizat premium, condimente intregi si ghimbir. Acest chai umed este acoperit cu miere pura 100% australiana pentru a lega toate aromele imbietoare.
Pentru a pastra Prana (forta vitala) in fiecare ceasca, amestecurile noastre sunt facute doar cu ingrediente naturale, fara indulcitori artificiali, conservanti sau aditivi. Incercati Decaf Blend pentru prima data? Pungile noastre de 250g sunt modalitatea perfecta de a va indragosti de chai-ul nostru lipicios, premiat.
Cine este Prana Chai?
Prana Chai este o companie din Melbourne, Australia. Este specializata in producerea de masala chai indian, de specialitate. In urmă cu peste zece ani, Vincent Conti si Mario Minichilli au deschis o cafenea in St Kilda, Melbourne, Australia si au început să dezvolte un amestec de chai care să fie servit alături de cafea de specialitate. Pe masura ce si-au perfectionat reteta, clientii au inceput sa-si iubeasca chai-ul, iar soarta a creat o prietenie cu Koray Gencel. Acum, Prana Chai este servit in cafenelele de top din intreaga lume!
Cum preparam Prana Chai acasa, bautura calda
Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.
Cum preparam Prana Chai acasa, bautura rece
Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.
Cum preparam Prana Chai in cafenea, bautura calda, ghidul barista
Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.
Cum preparam Prana Chai in cafenea pentru consum la „to go” (pachet), bautura calda
Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.
Misiunea Mukti
Prin Mukti Australia si partenerul lor din India – „Pandita Ramabai Mukti Mission” – Prana Chai ajuta la educatia fetelor din India. In Sri Lanka – parteneriatul lor cu „Wings of Hope” – ofera asistenta in educatie atat fetelor, cat si baietilor. Cand fetele sunt educate, comunitati întregi prospera.
Dificultati extreme precum saracia, casatoria timpurie si inegalitatea dintre sexe obliga milioane de fete sa paraseasca scoala, facandu-le vulnerabile.
Prana Chai doneaza 2 dolari australieni pentru fiecare punga de Prana Chai de 250 g vanduta. Prin aceste donatii, Mukti va sprijini educatia, sanatatea si nevoile de bunastare ale copiilor din India si Sri Lanka. Cumparand o punga de Prana Chai de 250 g, nu doar ca va bucurati de o experienta autentica si delicioasa, dar contributia voastra are un impact semnificativ in sprijinirea educatiei, sanatatii si bunastarii copiilor din India si Sri Lanka. Fiecare punga cumparata inseamna nu doar o calatorie gustativa, ci si un pas catre schimbarea vietilor celor mai putin privilegiati.
gramaj | 1kg |
---|---|
ingrediente | ceai negru decofeinizat natural, miere pura, scortisoara, cardamom, anason stelar, cuisoare, boabe de piper, ghimbir |
origine | Australia, India, Sri Lanka, Guatemala |
valori nutritionale | valori energetice per 100 g: 43 Kcal/ 180 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 9.5 g din care zaharuri 7.8 g; proteine: 0.4 g; sodiu: 80 mg; potasiu: 130 mg, calciu: 6 mg, fier: 0.5 mg; vitamiana D < 1 mcg. valori energetice per portie (20 g): 31 Kcal/ 135 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 7.1 g din care zaharuri 5.9 g; proteine: 0.3 g; sodiu: 60 mg; potasiu: 95 mg, calciu: 5 mg, fier: 0.4 mg; vitamiana D < 0.8 mcg. |
Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata o reteta pentru acasa:
Prana Chai Decaf Blend pentru acasa, bautura calda
Timp: 3 min
Portii: 1 (dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai Original Blend putem prepara 60 portii a 250 ml)
Ingrediente
16 g (o lingura masala chai turmeric blend)
250 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)
Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-un ibric laptele vegetal cu 16 g masala chai si amestecati pana devine cremos. Opriti focul inainte sa fiarba. Strecurati, turnati intr-un pahar si serviti.
Prana Chai Decaf Blend pentru acasa, bautura rece
Timp: 4 ore
Portii: 2
Ingrediente
32 g (2-3 linguri masala chai original blend)
500 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
Mod de preparare
Puneti masala chai intr-un infuzor de metal pentru ceai. Introduceti infuzorul in ibric (sau sticla pentru infuzat) si adaugati lapte vegetal. La final, puneti totul la frigider pentru minim patru ore sau lasati peste noapte. Dupa infuzie, scoateti infuzorul si serviti.
Lapte proaspat de ovaz preparat acasa
Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.
Numar de porti
9
Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata
Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.
Ce este amestecul masala chai, decaf blend un produs original de la Prana Chai?
Este amestecul nostru original, la fel de plin de savoare – dar fara cofeina.
Este un ceai reconfortant, cu un gust unic, diferit de orice ati incercat vreodata. O combinatie perfect echilibrata de condimente intregi si miere – nici prea picant, nici prea dulce. Prana Chai Decaf Blend imbina armonios suavitatea si picantul, pastrand aceeasi aroma bogata si intensa pe care o cunostetii si o iubiti din amestecul original.
Ceaiul negru este decafeinizat folosind Metoda CO2, care pastreaza aroma si beneficiile pentru sanatate. Frunzele de ceai sunt combinate cu un gaz natural, dioxid de carbon; CO2 atrage moleculele de cofeina si le indeparteaza din ceai. Cum moleculele de aroma sunt mai mari decat cele de cofeina, acestea raman intacte, pastrand astfel savoarea delicioasa a ceaiului negru, cu gust bogat!
Amestecul decafeinizat este preparat manual cu grija in Melbourne, folosind ceai negru decafeinizat premium, condimente intregi si ghimbir. Acest chai umed este acoperit cu miere pura 100% australiana pentru a lega toate aromele imbietoare.
Pentru a pastra Prana (forta vitala) in fiecare ceasca, amestecurile noastre sunt facute doar cu ingrediente naturale, fara indulcitori artificiali, conservanti sau aditivi. Incercati Decaf Blend pentru prima data? Pungile noastre de 250g sunt modalitatea perfecta de a va indragosti de chai-ul nostru lipicios, premiat.
Cine este Prana Chai?
Prana Chai este o companie din Melbourne, Australia. Este specializata in producerea de masala chai indian, de specialitate. In urmă cu peste zece ani, Vincent Conti si Mario Minichilli au deschis o cafenea in St Kilda, Melbourne, Australia si au început să dezvolte un amestec de chai care să fie servit alături de cafea de specialitate. Pe masura ce si-au perfectionat reteta, clientii au inceput sa-si iubeasca chai-ul, iar soarta a creat o prietenie cu Koray Gencel. Acum, Prana Chai este servit in cafenelele de top din intreaga lume!
Cum preparam Prana Chai acasa, bautura calda
Dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai putem prepara 60 portii a 250 ml.
Cum preparam Prana Chai acasa, bautura rece
Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.
Cum preparam Prana Chai in cafenea, bautura calda, ghidul barista
Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.
Cum preparam Prana Chai in cafenea pentru consum la „to go” (pachet), bautura calda
Dintr-un pachet de 250 g Prana Chai putem prepara 15 portii a 250 ml.
Misiunea Mukti
Prin Mukti Australia si partenerul lor din India – „Pandita Ramabai Mukti Mission” – Prana Chai ajuta la educatia fetelor din India. In Sri Lanka – parteneriatul lor cu „Wings of Hope” – ofera asistenta in educatie atat fetelor, cat si baietilor. Cand fetele sunt educate, comunitati întregi prospera.
Dificultati extreme precum saracia, casatoria timpurie si inegalitatea dintre sexe obliga milioane de fete sa paraseasca scoala, facandu-le vulnerabile.
Prana Chai doneaza 2 dolari australieni pentru fiecare punga de Prana Chai de 250 g vanduta. Prin aceste donatii, Mukti va sprijini educatia, sanatatea si nevoile de bunastare ale copiilor din India si Sri Lanka. Cumparand o punga de Prana Chai de 250 g, nu doar ca va bucurati de o experienta autentica si delicioasa, dar contributia voastra are un impact semnificativ in sprijinirea educatiei, sanatatii si bunastarii copiilor din India si Sri Lanka. Fiecare punga cumparata inseamna nu doar o calatorie gustativa, ci si un pas catre schimbarea vietilor celor mai putin privilegiati.
gramaj | 1kg |
---|---|
ingrediente | ceai negru decofeinizat natural, miere pura, scortisoara, cardamom, anason stelar, cuisoare, boabe de piper, ghimbir |
origine | Australia, India, Sri Lanka, Guatemala |
valori nutritionale | valori energetice per 100 g: 43 Kcal/ 180 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 9.5 g din care zaharuri 7.8 g; proteine: 0.4 g; sodiu: 80 mg; potasiu: 130 mg, calciu: 6 mg, fier: 0.5 mg; vitamiana D < 1 mcg. valori energetice per portie (20 g): 31 Kcal/ 135 kJ; grasimi: <0.2 g din care grasimi saturate < 0.05 g; carbohidrati: 7.1 g din care zaharuri 5.9 g; proteine: 0.3 g; sodiu: 60 mg; potasiu: 95 mg, calciu: 5 mg, fier: 0.4 mg; vitamiana D < 0.8 mcg. |
Cele mai simple lucruri duc uneori la cele mai delicioase experiente. Iata o reteta pentru acasa:
Prana Chai Decaf Blend pentru acasa, bautura calda
Timp: 3 min
Portii: 1 (dintr-un pachet de 1 kg Prana Chai Original Blend putem prepara 60 portii a 250 ml)
Ingrediente
16 g (o lingura masala chai turmeric blend)
250 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz dupa reteta de mai jos)
Mod de preparare
Puneti la foc mic intr-un ibric laptele vegetal cu 16 g masala chai si amestecati pana devine cremos. Opriti focul inainte sa fiarba. Strecurati, turnati intr-un pahar si serviti.
Prana Chai Decaf Blend pentru acasa, bautura rece
Timp: 4 ore
Portii: 2
Ingrediente
32 g (2-3 linguri masala chai original blend)
500 ml lapte (noi folosim lapte vegetal de ovaz)
Mod de preparare
Puneti masala chai intr-un infuzor de metal pentru ceai. Introduceti infuzorul in ibric (sau sticla pentru infuzat) si adaugati lapte vegetal. La final, puneti totul la frigider pentru minim patru ore sau lasati peste noapte. Dupa infuzie, scoateti infuzorul si serviti.
Lapte proaspat de ovaz preparat acasa
Laptele proaspat de ovaz este un o bautura naturala, nutritiva si neutra pentru a prepara ciocolata calda. Aroma sa este atat de diferita de laptele de ovaz procesat, unde toti aditivii si indulcitorii schimba cu adevărat aroma. Folosim intotdeauna cel mai pur lapte vegetal pentru ciocolata noastra, pentru a evidentia notele delicate de cacao.
Numar de porti
9
Ingrediente
2oo g ovaz
2 litri apa plata sau filtrata
Mod de preparare
Lasati la hidratat ovazul peste noapte in frigider sau timp de 4 ore la temperatura camerei. Dupa hidratare, puneti continutul intr-un blender si mixati timp de 1-2 minute in functie de puterea blenderului. La final, treceti continutul printr-o sita fina sau tifon, iar bautura obtinuta se pastreaza la frigider, inchisa ermetic, pana la 5 zile.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.