izu matcha
de 137 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde clasic
14,90 lei – 76,90 lei
Ceaiul verde Izu Matcha
Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de tonifiere. Cunoscuta sub numele de Chanoyu, japonezii inca urmeaza ceremonia ceaiului, din care Matcha este o parte integranta.
Scurt istoric
Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de tonifiere. Cunoscuta sub numele de Chanoyu, japonezii inca urmeaza ceremonia ceaiului, din care Matcha este o parte integranta.
Beneficii la sanatate
- amplifica energia. 4-6 ore de energie calma si concentrata, datorita unei combinatii unice de teina si teanina.
- arde calorii. Studiile au constatat ca, atunci cand consumi Matcha zilnic sau inainte de a face sport, te poate ajuta sa arzi de 4 ori mai multe calorii decat ar fi normal.
- detoxifiant. De 137 ori mai multi antioxidanti (protectia corpului impotriva radicalilor liberi) de ceai verde regulat + clorofila. Ajuta la eliminarea substantelor chimice si a metalelor grele din organism. Doar doua cani de ceai verde Matcha are aproape 20 mg de calciu si de 7 ori mai multi antioxidanti fata de aceeasi cantitate de suc
de portocale.
Tocmai din aceste motive, ceaiul Matcha nu mai este intrebuintat in zilele noastre doar pentru ceremoniile de ceai. Acesta este folosit si ca parte din shakeuri sanatoase, prajituri si multe alte alimente.
ingrediente | 100% ceai verde de calitate superioara |
---|---|
origine | prefectura Kagoshima, Japonia și Nandi Highlands, Kenya |
cofeina | aproximativ 68 mg per portie |
frunze | frunze Gyokuro si Matcha facute din ceai verde japonez de calitate superioara |
aroma | proaspata si usoara |
culoare | verde deschis |
gust | dens cu o finete asematoare gemului, cu o nota de final usor amaruie |
stare generata | detoxificat, energizat, revigorat, echilibrat |
Matcha clasic
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se consuma imediat.
Matcha latte
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar peste care se adauga crema de lapte preparata separat cu un mixer de mana. Se poate servi atat cald, cat si rece cu gheata.
Matcha tonic
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar cu gheata, peste care se adauga apa carbogazoasa sau tonica, turnand cu grija pentru a evita spuma. Se amesteca cu o lingurita pentru a omogeniza continutul paharului. Se orneaza cu castravete.
Ceaiul verde Izu Matcha
Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de tonifiere. Cunoscuta sub numele de Chanoyu, japonezii inca urmeaza ceremonia ceaiului, din care Matcha este o parte integranta.
Scurt istoric
Ceaiul verde japonez Matcha a fost folosit in ceremoniile ceaiului de-a lungul secolelor pentru a sarbatori credinta japonezilor ca ceaiul este un dar din ceruri si are proprietati spirituale si de tonifiere. Cunoscuta sub numele de Chanoyu, japonezii inca urmeaza ceremonia ceaiului, din care Matcha este o parte integranta.
Beneficii la sanatate
- amplifica energia. 4-6 ore de energie calma si concentrata, datorita unei combinatii unice de teina si teanina.
- arde calorii. Studiile au constatat ca, atunci cand consumi Matcha zilnic sau inainte de a face sport, te poate ajuta sa arzi de 4 ori mai multe calorii decat ar fi normal.
- detoxifiant. De 137 ori mai multi antioxidanti (protectia corpului impotriva radicalilor liberi) de ceai verde regulat + clorofila. Ajuta la eliminarea substantelor chimice si a metalelor grele din organism. Doar doua cani de ceai verde Matcha are aproape 20 mg de calciu si de 7 ori mai multi antioxidanti fata de aceeasi cantitate de suc
de portocale.
Tocmai din aceste motive, ceaiul Matcha nu mai este intrebuintat in zilele noastre doar pentru ceremoniile de ceai. Acesta este folosit si ca parte din shakeuri sanatoase, prajituri si multe alte alimente.
ingrediente | 100% ceai verde de calitate superioara |
---|---|
origine | prefectura Kagoshima, Japonia și Nandi Highlands, Kenya |
cofeina | aproximativ 68 mg per portie |
frunze | frunze Gyokuro si Matcha facute din ceai verde japonez de calitate superioara |
aroma | proaspata si usoara |
culoare | verde deschis |
gust | dens cu o finete asematoare gemului, cu o nota de final usor amaruie |
stare generata | detoxificat, energizat, revigorat, echilibrat |
Matcha clasic
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se consuma imediat.
Matcha latte
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar peste care se adauga crema de lapte preparata separat cu un mixer de mana. Se poate servi atat cald, cat si rece cu gheata.
Matcha tonic
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar cu gheata, peste care se adauga apa carbogazoasa sau tonica, turnand cu grija pentru a evita spuma. Se amesteca cu o lingurita pentru a omogeniza continutul paharului. Se orneaza cu castravete.
Daniela Nistor
Pentru gatit si in latte merge de minunte, dar consumat in forma clasica, e un pic astringent. Variantele Kasumi si Megumi sunt mult peste, la fel si pretul.
Valentin
Cel mai bun pret-calitate de pe piata! Bravo! Foarte corecti!