clanwilliam rooibos matcha
fara cofeina si cu un macinis fin tipic matcha, ofera un gust uimitor
76,90 lei
Ceaiul Rooibos Clanwilliam Matcha
Plin de nutrienti, Clanwilliam Matcha te asigura ca te vei bucura de orice gust. Complet fara cofeina si cu un macinis fin tipic Matcha, Clanwilliam Rooibos ofera un gust uimitor. Gustul sau este plin de adancime si are o nota de final armonioasa. Ceaiul rooibos Matcha este intrebuintat si ca parte din shakeuri sanatoase, prajituri si multe alte alimente.
ingrediente | ceai rooibos de calitate superioara |
---|---|
origine | Africa de Sud. Cultivat la 450 – 750 m altitudine |
cofeina | nu contine |
frunze | rooibos matcha de grad superior. Macinis: 10 – 16 microni |
aroma | usor dulce, placut |
culoare | portocaliu rosiatic pana la rosu complet – depinde de infuzie si de cantitatea folosita |
gust | placut cu note de ciocolata amaruie, dar si cu o nota de final armonioasa |
stare generata | detoxificat, relaxat, odihnit, echilibrat |
Rooibos Matcha clasic
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se consuma imediat.
Rooibos Matcha latte
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar peste care se adauga crema de lapte preparata separat cu un mixer de mana. Se poate servi atat cald, cat si rece cu gheata.
Ceaiul Rooibos Clanwilliam Matcha
Plin de nutrienti, Clanwilliam Matcha te asigura ca te vei bucura de orice gust. Complet fara cofeina si cu un macinis fin tipic Matcha, Clanwilliam Rooibos ofera un gust uimitor. Gustul sau este plin de adancime si are o nota de final armonioasa. Ceaiul rooibos Matcha este intrebuintat si ca parte din shakeuri sanatoase, prajituri si multe alte alimente.
ingrediente | ceai rooibos de calitate superioara |
---|---|
origine | Africa de Sud. Cultivat la 450 – 750 m altitudine |
cofeina | nu contine |
frunze | rooibos matcha de grad superior. Macinis: 10 – 16 microni |
aroma | usor dulce, placut |
culoare | portocaliu rosiatic pana la rosu complet – depinde de infuzie si de cantitatea folosita |
gust | placut cu note de ciocolata amaruie, dar si cu o nota de final armonioasa |
stare generata | detoxificat, relaxat, odihnit, echilibrat |
Rooibos Matcha clasic
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se consuma imediat.
Rooibos Matcha latte
- gramaj: 1.2 g (0 lingura bambus masura Matcha sau o lingura inox masura Matcha) la 60 ml apa filtrata sau plata
- temperatura de infuzare: 80 °C
- mod de preparare: intr-un bol se cerne Matcha printr-o sita peste care se toarna putina apa fierbinte. Se omogenizeaza continutul cu o matura Matcha, apoi se adauga restul de apa amestecand continuu si energic cu matura Matcha pana cand ceaiul devine spumos. Se toarna continutul intr-un pahar peste care se adauga crema de lapte preparata separat cu un mixer de mana. Se poate servi atat cald, cat si rece cu gheata.
Diana
Acest ceai are gustul Rooibos-ului si textura Matcha, mi se pare foarte interesant! Il prefer pe acesta ca si ceai "de zi cu zi" in schimbul Matcha din ceai verde. Am un nou favorit. 🙂