ceai verde genmaicha
ceai verde genmaicha
specialitate japoneza de ceai verde cu orez prajit
12,50 lei – 174,78 lei
Aceasta specialitate japoneza de ceai verde este amestecat cu orez prajit. Frunzele de calitate superioara Sencha dau caracterul proaspat al ceaiului verde, in timp ce orezul prajit aduce un usor gust de nuca si de dulceata naturala. Un ceai unic si delicios, pe care japonezii prefera sa il bea in special dupa-amiaza.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai verde de calitate superioara, orez prajit |
origine | Shizuoka, Japonia. Cultivat la 150 – 450 m altitudine |
cofeina | aproximativ 20 mg per portie |
frunze | frunze verzi Sencha, prelucrate sub abur in mod traditional |
aroma | proaspata, cu note fine de caramel |
culoare | lichior galben deschis cu boabe prajite de orez |
gust | dulce natural, cu note usoare de orez prajit completat de prospetimea frunzelor de ceai verde |
stare generata | diferit, indraznet, binedispus, detoxificat, energizat |
infuzia 1
gramaj: 2.2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 3 minute
Aceasta specialitate japoneza de ceai verde este amestecat cu orez prajit. Frunzele de calitate superioara Sencha dau caracterul proaspat al ceaiului verde, in timp ce orezul prajit aduce un usor gust de nuca si de dulceata naturala. Un ceai unic si delicios, pe care japonezii prefera sa il bea in special dupa-amiaza.
ambalare | – in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai |
---|---|
ingrediente | ceai verde de calitate superioara, orez prajit |
origine | Shizuoka, Japonia. Cultivat la 150 – 450 m altitudine |
cofeina | aproximativ 20 mg per portie |
frunze | frunze verzi Sencha, prelucrate sub abur in mod traditional |
aroma | proaspata, cu note fine de caramel |
culoare | lichior galben deschis cu boabe prajite de orez |
gust | dulce natural, cu note usoare de orez prajit completat de prospetimea frunzelor de ceai verde |
stare generata | diferit, indraznet, binedispus, detoxificat, energizat |
infuzia 1
gramaj: 2.2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 2 minute
infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 3 minute
Dan Andrei
Un ceai perfect pentru a neutraliza gustul dintre mese. Daca bine stiu, pentru asta il folosesc japonezii. O calitate foarte buna, chiar si la a doua extractie. Multumesc.
Alin Gherasim
Un ceai verde japonez pentru cunoscatori. E unul dintre preferatele mele. Consumand in mai multe locuri, pot sa afirm cu certitudine ca e de o calitate superioara. Faceti o treaba buna! Multumesc si pentru ghidul de infuzie si pentru livrarea prompta.