ceai verde genmaicha

specialitate japoneza de ceai verde cu orez prajit

12,50 lei174,78 lei

Aceasta specialitate japoneza de ceai verde este amestecat cu orez prajit. Frunzele de calitate superioara Sencha dau caracterul proaspat al ceaiului verde, in timp ce orezul prajit aduce un usor gust de nuca si de dulceata naturala. Un ceai unic si delicios, pe care japonezii prefera sa il bea in special dupa-amiaza.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai verde de calitate superioara, orez prajit

origine

Shizuoka, Japonia. Cultivat la 150 – 450 m altitudine

cofeina

aproximativ 20 mg per portie

frunze

frunze verzi Sencha, prelucrate sub abur in mod traditional

aroma

proaspata, cu note fine de caramel

culoare

lichior galben deschis cu boabe prajite de orez

gust

dulce natural, cu note usoare de orez prajit completat de prospetimea frunzelor de ceai verde

stare generata

diferit, indraznet, binedispus, detoxificat, energizat

infuzia 1
gramaj: 2.2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 3 minute

Aceasta specialitate japoneza de ceai verde este amestecat cu orez prajit. Frunzele de calitate superioara Sencha dau caracterul proaspat al ceaiului verde, in timp ce orezul prajit aduce un usor gust de nuca si de dulceata naturala. Un ceai unic si delicios, pe care japonezii prefera sa il bea in special dupa-amiaza.

ambalare

– in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, complet biodegradabila, care contine frunzele de ceai vrac sau, dupa caz, saculetii piramidali cu frunze de ceai
– mostrele contin 10 grame de frunze vrac (aproximativ cinci portii) si sunt ambalate in pungi tip zip-lock
– pachetele destinate sectorului HORECA, cu capacitate de 500g, sunt sigilate ermetic, in vid, folosind tehnologia "JenFresh"; scopul acestei proceduri este de a mentine prospetimea si a pastra frunzele intacte, unul dintre secretele calitatii exceptionale ale ceaiurilor noastre

ingrediente

ceai verde de calitate superioara, orez prajit

origine

Shizuoka, Japonia. Cultivat la 150 – 450 m altitudine

cofeina

aproximativ 20 mg per portie

frunze

frunze verzi Sencha, prelucrate sub abur in mod traditional

aroma

proaspata, cu note fine de caramel

culoare

lichior galben deschis cu boabe prajite de orez

gust

dulce natural, cu note usoare de orez prajit completat de prospetimea frunzelor de ceai verde

stare generata

diferit, indraznet, binedispus, detoxificat, energizat

infuzia 1
gramaj: 2.2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 80 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 2 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Dan Andrei

    Un ceai perfect pentru a neutraliza gustul dintre mese. Daca bine stiu, pentru asta il folosesc japonezii. O calitate foarte buna, chiar si la a doua extractie. Multumesc.

  2. Alin Gherasim

    Un ceai verde japonez pentru cunoscatori. E unul dintre preferatele mele. Consumand in mai multe locuri, pot sa afirm cu certitudine ca e de o calitate superioara. Faceti o treaba buna! Multumesc si pentru ghidul de infuzie si pentru livrarea prompta.