phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Infuzii de plante

Filtre - 0
Ceai de plante Calendula Petals-%
Ceai de plante Calendula Petals
41.90 RON
Ceaiul de plante Calendula Petals, de asemenea, cunoscut si sub numele de Ceai de Galbenele face un plus minunat, decorativ la orice amestec de ceai. Neutru in aroma, va adăuga o perpsectiva vizuala c..
Ceai de plante Camomile & Mint-%
Ceai de plante Camomile & Mint
24.50 RON
Uleiul esential din florile de musetel egiptean produce o aroma placuta, placuta, subliniata de un caracter fructat. Am adaugat cele mai bune frunze de menta pentru a sublinia aroma si iata, un minuna..
Ceai de plante Harmony-%
Ceai de plante Harmony
de la 36.50 RON
Daca iti simti corpul un pic lipsit de energie, atunci o ceasca de ceai din plante Harmony ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Un mix de plante printre care maces, anason, zmeura, urzica si lemn dulc..
Ceai de plante Hibiscus Flowers-%
Ceai de plante Hibiscus Flowers
18.50 RON
Recoltate in Egipt, aceste flori ecologice de hibiscus sunt rezistente la seceta si relativ usor de crescut. Excelent ca o componenta in amestecurile de ceaiuri de plante sau preparate singu..
Ceai de plante Lemongrass-%
Ceai de plante Lemongrass
41.50 RON
Lemongrass (citronela), de asemenea cunoscuta sub numele latin Cymbopogon flexuosus este o varietate nativa de planta cu miros de lamaie cultivata în Thailanda. O iarba cu multe utilizari, in lumea ce..
Ceai de plante Peppermint-%
Ceai de plante Peppermint
30.50 RON
Remarcabile frunze de menta din cele mai bune plante ale sezonului, produc o ceasca de ceai racoroasa si patrunzatoare, ce izbucnește cu o aroma mentolata. Ceaiul de menta este o bautura foarte racori..
Ceai de plante Rose Hip-%
Ceai de plante Rose Hip
24.90 RON
Doar 30g de macese concentrate contin aproximativ cantitatea echivalentă de vitamina C pe care o veti gasi intr-un kg de portocale. In plus, macesele contine multe alte vitamine si minerale. Utilizate..
Ceai de plante Together Mint-%
Ceai de plante Together Mint
13.90 RON
Ceaiul de plante Together Mint este un amestec cu adevarat revigorant care combina gustul mentolat al frunzelor de menta verde cu cateva petale racoritoare de albastrea pentru un decor perfect. Gustul..

Infuzii de plante naturale la vrac

Infuziile de plante sunt bauturile pe care le stim cu totii si pe care le consumam atat de placere cat si pentru beneficiile aduse organismului nostru. Infuziile sunt bogate in vitamine si ajuta la reglarea metabolismului, la intarirea sistemului imunitar, dar si la mentinerea unui stil de viata sanatos, indiferent de varsta.

Te invitam sa descoperi gama noastra de infuzii de plante naturale la vrac si sa iti rasfeti simturile!