cum iti livram ceaiul
cum iti livram ceaiul

cum iti livram ceaiul

Din preocuparea furnizorilor nostri pentru a obtine cel mai bun ambalaj pentru ceai s-a nascut tehnologia JenFresh, la care au lucrat o lunga perioada de timp. 

JenFresh este o tehnologie prin care ceaiurile sunt ambalate si sigilate sub vid chiar pe domeniile de ceai de unde acestea provin. Prin acest remarcabil proces, oxigenul este scos din punga, pentru a pastra ceaiul oferit la fel de proaspat precum era in primele ore de la culegere, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite a ceaiurilor noastre.

AMBALARE SI DIMENSIUNImini pack

Aceste ambalaje sunt reutilizabile, resigilibalie si sunt pline fie cu frunze vrac, fie cu ceai la saculeti piramidali, in functie de comanda ta. Daca optezi pentru ceai vrac, cantitatea din interiorul pungii depinde de ceaiul ambalat, dimensiunea si volumul frunzelor, dar in medie gasesti suficiente frunze pentru a face 6-8 cesti de ceai. Daca optezi pentru varianta de saculeti piramidali, vei gasi doi saculeti piramidali in fiecare mostra si patru saculeti piramidali in fiecare MiniPack.

  • Dimensiuni Mini Pack: Inaltime 130mm x Latime 80mm x Adancime 40mm
  • Perioada de valabilitate: 2 ani


carton - 100g* sau 15 piramide

Ambalajele de carton pot fi cu frunze vrac sau cu piramide. Gramajul poate varia usor in functie de dimensiunea frunzei. Fiecare categorie de ceai este reprezentata de motivul sau ilustrativ pentru identificare usoara si este prezentata pe partea frontala a cutiei.

In interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte si reducerea costurilor de transport prin reducerea cantitatii de aer din ambalaj - astfel incat greutatile volumetrice se bazeaza pe produsul in sine care se transporta si nu pe aer. Nu numai ca este un mod mult mai eficient din punct de vedere al costului de transport al ceaiului, ci reduce emisiile de carbon in timpul transportului reducand greutatea totala a autoutilitarei, ceea ce, desigur, este benefic pentru mediul inconjurator, diminuand poluarea. 

  • Dimensiunile cutiei de carton: Inaltime 125mm x Latime 75mm x Adancime 48mm
  • Perioada de valabilitate a ceaiului din frunze vrac ambalat in vid: 10 ani
  • Perioada de valabilitate a ceaiului la piramida ambalat in vid: 4 ani

* gramajul poate varia in functie de dimensiunea frunzei


pachet - 250g*, 500g* sau 100 de piramide

Toate pachetele noastre sunt special concepute pentru a proteja ceaiul pe care il contin. Procesul nostru unic de ambalare elimina aerul, iar vidul inchide ambalajul pastrand ceaiul in interior in stare perfecta. Efectele acestui proces inseamna ca termenul de valabilitate este considerabil prelungit, pachetul in vid furnizeaza o ambalare evidenta, costurile de expediere si emisiile de carbon in timpul transportului prin reducerea greutatii autoutilitarei sunt reduse. 

  • Dimensiuni: Inaltime 150mm x Latime 125mm x Adancime 80mm**
  • Perioada de valabilitate a ceaiului din frunze vrac ambalat in vid: 10 ani
  • Perioada de valabilitate a ceaiului la piramida ambalat in vid: 4 ani

* gramajul poate varia in functie de dimensiunea frunzei

** volumul poate varia in functie de dimensiunea frunzei


matcha - 40g

Aceste cutii pentru Matcha sunt ideale pentru transportul si depozitarea ceaiurilor Matcha. Fiecare cutie contine ceaiul ambalat si sigilat, o cutie special conceputa pentru alimente, avand un capac etans.

  • Dimensiuni: Diametru 49mm x Inaltime 58mm
  • Perioada de valabilitate 2 ani, dar nu mai mult de 3 luni de la deschidere.