phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Cum depozitam ceaiul

Ceaiul trebuie sa fie bine depozitat pentru a-si pastra prospetimea si aroma

Experimenteaza-ti ceaiul la maxim

Avem mare grija de ceaiul tau, astfel incat atunci cand il primesti, vei experimenta si gusta ceaiul la maxim, pentru ca el vine ambalat intr-un mod cu totul special. In interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa pentru tine, care, folosind tehnologia avansata JenFresh este umpluta cu azot si sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii si pastrarea frunzelor intacte. Mai multe despre asta gasesti aici

Insa, pentru a te asigura ca pastrezi ceaiul in cea mai buna stare, depoziteaza-l intr-un recipient etans, departe de lumina, umezeala si mirosuri puternice si orice faci, nu ingheta ceaiul, nu-l depozita in frigider!


Pastrati-l in cutii mici

Daca iti cumperi o cantitate mare de ceai, sugeram ca o modalitate buna de a opri expunerea la aer, umezeala, mirosuri si lumina este de a depozita cantitati mai mici intr-o cutie mica de unde sa-l consumi zilnic. Pastreaza restul de ceai in ambalajul original sau intr-o cutie mare, etansa si deschide-l numai cand trebuie sa umpli recipientul mic. Noi iti oferim posibilitate de a-l stoca si intr-un borcan inchis etans cu un strat UV de protectie impotriva lumii, deoarece expunerea la lumina poate incepe foarte repede sa erodeze calitatea ceaiului. Acest produs il poti gasi aici.