ceai negru citrus lemon

note profunde de citrice, care se accentueaza in momentul inducirii

9,90 lei36,50 lei

Cum lamaia este probabil cel mai des intalnit fruct adaugat ceaiului, suntem siguri ca vei aprecia aceasta varianta care are lamaie inclusa in amestec. Ceaiul negru de Ceylon cultivat la mare altitudine, combinat cu lamaie, creeaza impreuna o bautura delicioasa care poate fi bauta calda sau rece.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas deshidratat, lemongrass, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome delicate, naturale

origine

Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note dulci de citrice

culoare

luminoasa, aramie

gust

de citrice, care se accentueaza in momentul indulcirii

stare generata

revigorat, vioi, energizat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Cum lamaia este probabil cel mai des intalnit fruct adaugat ceaiului, suntem siguri ca vei aprecia aceasta varianta care are lamaie inclusa in amestec. Ceaiul negru de Ceylon cultivat la mare altitudine, combinat cu lamaie, creeaza impreuna o bautura delicioasa care poate fi bauta calda sau rece.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati de ananas deshidratat, lemongrass, petale de floarea-soarelui, petale de galbenele completate de arome delicate, naturale

origine

Nuwara Elyi, districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note dulci de citrice

culoare

luminoasa, aramie

gust

de citrice, care se accentueaza in momentul indulcirii

stare generata

revigorat, vioi, energizat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.