ceai negru apple & cinnamon

gust cracteristic de mere crocante cu scortisoara

9,90 lei143,90 lei

Ceaiul negru cu mere si scortisoara creeaza cu fiecare ceasca cel mai cald sentiment al bucatariei de acasa. Imaginati-va caldura cuptorului, in care se coace o placinta cu mere si veti avea o idee despre gustul acestui ceai. Ceaiul de calitate superioara din Sri Lanka nu isi ascunde aroma, ea este accentuata de bucatile de fructe si aromele naturale din acest amestec.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati din mere deshidratate, bucati de scortisoara, bucati uscate din mere congelate, frunze de mure, petale de sofran completate de arome naturale delicate

origine

Nuwara Eliya, Districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note uimitoare de mar si scortisoara

culoare

luminoasa, aramie

gust

caracteristic de mere crocante cu scortisoara

stare generata

multumit, binedispus, relaxat, odihnit, special, inspirat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Ceaiul negru cu mere si scortisoara creeaza cu fiecare ceasca cel mai cald sentiment al bucatariei de acasa. Imaginati-va caldura cuptorului, in care se coace o placinta cu mere si veti avea o idee despre gustul acestui ceai. Ceaiul de calitate superioara din Sri Lanka nu isi ascunde aroma, ea este accentuata de bucatile de fructe si aromele naturale din acest amestec.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 20 g frunze vrac (aprox. opt portii)

ingrediente

ceai negru de calitate superioara, bucati din mere deshidratate, bucati de scortisoara, bucati uscate din mere congelate, frunze de mure, petale de sofran completate de arome naturale delicate

origine

Nuwara Eliya, Districtele Dimbula si Uva, Sri Lanka. Cultivat la 1500 – 2300 m altitudine

cofeina

aproximativ 27 – 35 mg per portie

frunze

procesate tranditional prin metoda Orthodox, Orange Pekoe (OP)

aroma

note uimitoare de mar si scortisoara

culoare

luminoasa, aramie

gust

caracteristic de mere crocante cu scortisoara

stare generata

multumit, binedispus, relaxat, odihnit, special, inspirat

infuzia 1
gramaj: 2 g (1 lingurita) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 2.5 minute

infuzia 3
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 2 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 90 °C
timp de infuzare: 3 minute

Recenzii

din 2 recenzii
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Andrei Irimia

    Se completeaza perfect cu sezonul toamna-iarna. E delicios! Recomand cu mare, mare drag!

  2. Catalina C

    Mmm. Scortisoara si mar e combinatia mea preferata! Dar niciodata n-am incercat-o intr-un ceai. Sunteti extraordinari cum va jucati cu aromele si gusturile!