ceai alb kenya tinderet

un ceai alb procesat manual cu adevarat uimitor

9,90 lei50,50 lei

Kenya Tinderet este un ceai alb procesat manual cu adevarat uimitor, care provine din una din cele mai cunoscute regiuni de ceai din Kenya. Pe dealurile Nandi, intr-un peisaj luxuriant, aceste culturi de ceai dau unul dintre cele mai rafinate ceaiuri de pe continentul african. Uscat in mod natural, cu note proaspete florale, ceaiul alb Kenya Tinderet este plin de o savoare splendida.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 10 g frunze vrac (aprox. cinci portii)

ingrediente

ceai alb de calitate superioara

origine

Nandi, Kenya. Cultivat la 2000 m altitudine

cofeina

aproximativ 10 mg per portie

frunze

ceai alb special, facut manual in stil traditional

aroma

usoara si proaspata

culoare

foarte pal cu accente de culoare galben deschis

gust

parfum exotic, specific ceaiurilor din Kenya

stare generata

detoxificat, diferit, special, inspirat

infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute

Kenya Tinderet este un ceai alb procesat manual cu adevarat uimitor, care provine din una din cele mai cunoscute regiuni de ceai din Kenya. Pe dealurile Nandi, intr-un peisaj luxuriant, aceste culturi de ceai dau unul dintre cele mai rafinate ceaiuri de pe continentul african. Uscat in mod natural, cu note proaspete florale, ceaiul alb Kenya Tinderet este plin de o savoare splendida.

ambalare

in interiorul fiecarei cutii se afla o punga argintie special conceputa, care, folosind tehnologia JenFresh este sigilata in vid. Scopul acestui proces este mentinerea prospetimii, pastrarea frunzelor intacte, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite ale ceaiurilor noastre. Mostrele contin 10 g frunze vrac (aprox. cinci portii)

ingrediente

ceai alb de calitate superioara

origine

Nandi, Kenya. Cultivat la 2000 m altitudine

cofeina

aproximativ 10 mg per portie

frunze

ceai alb special, facut manual in stil traditional

aroma

usoara si proaspata

culoare

foarte pal cu accente de culoare galben deschis

gust

parfum exotic, specific ceaiurilor din Kenya

stare generata

detoxificat, diferit, special, inspirat

infuzia 1
gramaj: 3 g (2 lingurite) la 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 3 minute

infuzia 2
gramaj: se refolosesc frunzele de la Infuzia 1 in 200 ml apa filtrata sau plata
temperatura de infuzare: 85 °C
timp de infuzare: 4 minute

Recenzii

din 0 recenzii
Fii primul care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.