phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

ceai rooibos redespresso pentru espresso, 250 g

58.97 RON In Stoc
starstarstarstarstar

4 reviews
addremove
favorite Adauga la Favorite
Livrare GRATUITA la minim 199 lei
Livrare garantanta in 24-48 ore
Garantia calitatii
Plata securizata
    • premii internationale: ✔️2006 - New Product of the Year South Africa ✔️2008 - Best Speciality Beverage USA ✔️2008 - Top 10 at World Tea Expo USA ✔️2008 - Global Food Award Innovation Shanghai ✔️2009 - Marketing Excellence Award South Africa
    • prezentare: red espresso® este dragoste la prima vedere ✔️o alternativa noua la cafea, un mariaj al cafelei cu ceaiul ✔️gustul deosebit cat si versatilitatea lui il fac perfect pentru piata romaneasca ✔️red espresso® in cinci cuvinte: gust, sanatate, rafinament, versatilitate, oricand ✔️in 2005 a fost creat primul espresso din 100% ceai rooibos de calitate premium, de aici si numele “red” datorat culorii ceaiului ✔️este un ceai creat pentru a fi folosit in masinile de cafea nespresso, exact ca si cafeaua ✔️produs si patentat in Africa de Sud, gata macinat pentru a putea fi folosit imediat ✔️preparat latte, rezultatul final este acoperit de o spuma de culoarea sofranului distinctiv pentru red espresso®.
    • termen livrare: 3-4 zile de la comanda online
    • ambalare: pungi ermetice de 250g; datorita unui sistem simplu denumit "fermoar", pungile se pot deschide si inchide in mod repetat fara deteriorarea ambalajului; punga sigilata cu fermoar protejeaza continutul de umiditate, lumina si oxigen - care ar putea deteriora calitatea ceaiului rooibos
    • ingrediente: ceai rooibos (Aspalathus linearis) de calitate superioara; nu contine aditivi, coloranti sau conservanti
    • origine: Cederberg, Africa de Sud
    • cofeina: nu contine
    • frunze: rooibos de gradul #1, frunze de culoare rosu intens
    • aroma: plina de rooibos
    • culoare: portocaliu-rosiatic pana la rosu intens
    • gust: bogat, intens
    • stare generata: calm, detoxifiat
    • mod de preparare: ESPRESSOR: folositi 12g (2 linguri) din pulberea de rooibos pentru un shot dublu (60 ml). AEROPRESS: folositi 12g (2 linguri) din pulberea de rooibos pentru fiecare cana si acoperiti cu apa fierbinte, apoi lasati 1 minut pentru preparare; presa franceza: folositi 12g (2 linguri) din pulberea pentru fiecare cana si acoperiti cu apa fierbinte, apoi lasati 2-3 minute pentru preparare. CAFETIERA MOKA: umpleti filtrul, lasand puti spatiu pentru expandarea ceaiului, apoi puneti la foc mediu. APARAT AUTOMAT DELONGHI: puneti o lingura in compartimentul pentru cafea macinata, selectati butonul pentru cafea macinata si actionati pentru un redespresso simplu sau pentru unul lung; separat, puteti face o spuma de lapte si adaugati peste ceai, indulciti cu miere si presarati putina scortisoara. RED CAPPUCCINO: preparati un shot dublu de red espresso (60ml), adaugati spuma de lapte cald (recomndam lapte vegetal) si serviti cu miere si scortisoara. RED LATTE: preparati un shot dublu de red espressi (60ml), adaugati lapte fierbinte cu spuma si serviti cu miere si scortisoara. FRESH RED ICED TEA: umpleti un pahar cu gheata; preparati un shot dublu de red espresso (60ml) si turnati peste gheata impreuna cu suc de mere; asezonati cu menta proaspata; puteti opta pentru suc de piersici, struguri, merisoara sau rodie. RED SMOOTHIE: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); puneti in blender gheata, iaurt, fructe de padure, banana, putina miere si redespresso, amesteca si serveste. VANILLA RED MILKSHAKE: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); puneti in blender impreuna cu 3 cupe de inghetata de vanilie, amestecati si serviti. RED JACK COCKTAIL: preparati un shot dublu de red espresso (60ml); umpleti un pahar de cocktail cu gheata si 2/3 suc de mere acidulat; adaugati red espresso, un shot de Jack Daniels si un shot de suc de lamaie; amestecati si serviti!

Recenzii

starstarstarstarstar
General rating: 5