phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai Rooibos

Filtre - 0
Ceai Rooibos Clanwilliam-%
Ceai Rooibos Clanwilliam
24.50 RON
Clanwilliam Rooibos este un ceai aromat, care este complet lipsit de cafeina si este numit dupa orasul Clanwilliam din Africa de Sud, unde se crede ca Rooibos a fost cultivat prima data. Frunzele verz..
Ceai Rooibos Coffee & Amaretto-%
Ceai Rooibos Coffee & Amaretto
32.50 RON
Imaginati-va notele fine, cremoase de cafea din Kenya, urmate de fructe delicioase, iaurt si in cele din urma, amaretto. Ei bine, asta e ceea ce am creat cu acest minunat ceai Rooibos cu cafea si amar..
Ceai Rooibos Earl Grey-%
Ceai Rooibos Earl Grey
28.90 RON
Uleiul natural de bergamota combinat cu ceaiul premium Rooibos fac un Earl Grey cu adevarat delicios. Caracterul de citrice al uleiului de bergamota se combina foarte bine cu cel dulce, delicat, pe ba..
Ceai Rooibos Fruit & Blossom-%
Ceai Rooibos Fruit & Blossom
30.50 RON
Rooibos de cea mai buna calitate combinat cu un amestec de fructe si plante creeaza un ceai care este plin de caracter floral si surprinzator de placut. Parfumul discret de lavanda proaspata se ameste..
Ceai Rooibos Sunshine Orange-%
Ceai Rooibos Sunshine Orange
29.50 RON
Ce fructe se combina mai bine cu profilul dulce al ceailui Rooibos decat portocalele? “Raza de soare intr-o ceasca” – astfel au descris unii acest ceai - și nu s-au referit doar la nume. Fermecator de..
Ceai Rooibos Totonac Vanilla-%
Ceai Rooibos Totonac Vanilla
29.90 RON
Ceaiul Rooibos Totonac Vanilla este o combinatie dulce si fructata de vanilie si Rooibos creand o bautura exceptional de neteda si incantatoare. Numele sau este inspirat de cel al oamenilor din Mexic,..
Ceai Rooibos Zesty Lemon-%
Ceai Rooibos Zesty Lemon
de la 30.90 RON
Combinand lamaia cu acest ceai premium, stimuleaza gustul dulce natural de Rooibos. Ceaiul Rooibos Zesty Lemon are atat o netezime, cat si o usoara aroma de lamai care duce cu gandul la o tarta cu cit..

Ceai Rooibos natural la vrac

 Ceaiul Rooibos nu contine cofeina ceea ce inseamna ca poate fi baut fara probleme de cei care doresc sa renunte la cafea. Acest tip de ceai este bogat in antioxidanti si minerale precum zinc, fier, sau potasiu; contine in acelasi timp si o concentratie crescuta de vitamina C si E fiind benefic pentru intarirea sistemului imunitar.

 Este denumit si ceaiul rosu datorita culorii sale specifice avand o aroma puternica care te va surprinde – il poti servi cu lapte si miere pentru a obtine un ceai cu care sa te delectezi in timp ce citesti o carte care iti place.

Descopera gama noastra de ceai Rooibos natural la vrac!