phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Ceai cu gheata

Filtre - 0
Ceai cu gheata Lovers Leap (10x1.5L)-%
Ceai cu gheata Lovers Leap (10x1.5L)
108.50 RON
Un delicios ceai de Ceylon cu o excelenta si stralucitoare culoare, cu aroma florala. Fiecare plic de ceai contine o delicata si suficienta aroma pentru a face 1,5 litri deceai cu gust delicios, la ca..
Ceai cu gheata Orange & Apple (10x1.5L)-%
Ceai cu gheata Orange & Apple (10x1.5L)
102.50 RON
Senzatie de sete? Avem ceaiul rece pentru tine! Caracterul portocaliu delicios si dulceata naturala a aromei de mere si ananas fac acest ceai cu fructe un prieten de succes in relatia cu papile tale g..
Ceai cu gheata Delicious Berry (10x1.5L)-%
Ceai cu gheata Delicious Berry (10x1.5L)
108.50 RON
Din selectia noastra de ceaiuri cu gheata nu putea lipsi deliciosul "Delicious Berry", care intr-adevar traieste prin numele sau. Cu o aroma intensa si o culoare bogata de fructe de padure, va impresi..

Ceai cu gheata - Surprinzator de diferit

Ce poate fi mai placut intr-o zi calduroasa decat un pahar racoritor si sanatos de ceai cu gheata de calitate superioara? Istoria sa lunga si diversa ne-a lasat cu sute de variante de ceaiuri cu gheata, fiecare cu propria lui poveste si aroma unica.

Am adus in catalogul online ceaiul cu gheata de calitate superioara pentru a veni in intampinarea ta cu saculeti special conceputi pentru a obtine un ceai cu gheata perfect. Acesta este un produs ideal pentru zile aglomerate, atunci cand ai nevoie de confort fara compromisuri.  Ceaiurile noastre sunt sunt realizate din frunze întregi, care au fost taiate fin si introduse in saculeti mari de filtru.

Saculetii de ceai contin aceleasi ingrediente de calitate pe care le oferim si vrac. Ei sunt fabricati din Soilon (un material provenit din amidon de porumb). Materialul este bio-degradabil, asadar este minunat si pentru mediul inconjurator. Fiecare saculet de ceai cu gheata va face aproximativ 1,5 litri de ceai gustos si delicios.

Indiferent de anotimp, iti vei potoli setea cu o bautura naturala, rece si delicioasa. Instructiunile de realizare a ceaiului nostru se regasesc in fiecare pachet. Poti adauga indulcitori dupa gust, chiar si niste fructe si vei avea un ceai cu gheata uluitor pe care il vei indragi. Obtine toate acestea la un cost mediu de doar 1.40 lei per servire. Suntem convinsi ca, la prima servire, te vei indragosti de ceaiurile cu gheata de calitate superioara de la Esensis.