gimber

GIMBER. Cea mai noua băutură nealcoolică pentru a oferi zilei tale un impuls minunat! Un concentrat delicios care are la baza cel mai bun ghimbir organic peruvian cu o notă subtila de lamaie pentru un gust aromat si racoritor.

GIMBER este raspunsul pentru toate acele situații „prefer să nu beau ceva alcoolic, dar nu mai vreau nimic altceva”. Sună familiar? Participand la un eveniment in care singurele bauturi servite sunt alcoolice, bauturi racoritoare cu exces de zahar sau doar apa plata, Dimitri Oosterlynck a luat-o ca o provocare si a dezvoltat o alternativa.

Asa a luat nastere in 2018 o bautura concentrata plina de toate beneficiile ghimbirului, lamailor si ierburilor organice peruviene. O bautura racoritoare si incantatoare, cu un surprinzator impuls.

Avand in vedere ca majoritatea dintre ingrediente provin din America Latina, si ca acest lucru ar împiedica transportul inutil al apei, concentratul din ghimbir a devenit un mare succes. Iubitorii GIMBER au inceput sa-l includa in tot felul de retete: nu numai mocktailuri si cocktailuri, ci chiar si ca ingredient in mancaruri si prajituri.

Noi am facut posibil ca acest produs de o calitatea premium sa poata ajunge in casele si inimile voastre. Te invitam sa vezi cum arata oferta noastra personalizata, descoperind mai multe in paginile de produs, apoi comanda rapid produsule care crezi ca ti se potrivesc! Inainte de a finaliza comanda, arunca o privire si peste ceaiurile noastre premium!